Dakdekker Arnhem - Uw deskundige dakdekker

Lekkages snel verholpen

Klantvriendelijke service

Ervaren in alle dakwerkaamheden

Vakkundig

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Arnhem?

Dak werkzaamheden

Dakdekker Aan Huis heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel Dakdekker Aan Huis in Arnhem vandaag nog in!

Dakdekker Arnhem

Uitstekende service van Dakdekker Aan Huis

Wij vinden het bij Dakdekker Aan Huis erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. Dakdekker Aan Huis is u graag van dienst in Arnhem!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Plat dak laten bedekken door dakdekker in Arnhem

Heeft u een vrijstaande schuur met een plat dak die u opnieuw wilt bedekken? Of heeft u een schuur met een plat dak laten bouwen die voorzien moet worden van bedekking? Dan kunt u Dakdekker Aan Huis inschakelen. Onze dakdekker uit Arnhem neemt u graag het werk uit handen. Daarnaast zorgt hij er ook nog eens voor dat alles binnen afzienbare tijd en op een kwalitatief goede manier wordt aangebracht. Zo is het dak van uw schuur binnen de kortste keren goed beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Maar waar kunt u uw platte dak eigenlijk allemaal mee bedekken?

Dakleer

Dit is de meest toegepaste vorm van dakbedekking op platte daken. Onze dakdekker in Arnhem is er dan ook gespecialiseerd in. Het kost onze dakdekkers niet veel tijd om dit type dakbedekking te plaatsen. Het materiaal is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en gaat ongeveer 25 jaar mee.

PVC

Dit type dakbedekking komt over het algemeen grotendeels overeen met dakleer. Ook PVC gaat 25 jaar mee en biedt bescherming tegen het wisselende weer in Nederland. Het enige verschil is dat dit type bedekking ook in een witte variant verkrijgbaar is, waardoor het beter bescherming biedt bij hoge temperaturen.

EPDM

Onze dakdekker in Arnhem maakt tegenwoordig steeds meer gebruik van dit type dakbedekking. Doordat het hier namelijk gaat om elastisch materiaal, is EPDM beter bestand tegen hoge temperaturen. De levensduur van EPDM is ongeveer 40 jaar. Dit komt met name doordat wij van Dakdekker Aan Huis de dakbedekking van tevoren al op maat maken, waardoor er minder snel lekkages kunnen ontstaan.

Spoedservice Dakdekker Aan Huis

Naast het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u kampt met noodproblemen aan uw dak. Door onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar om u te helpen bij noodgevallen. Onze dakdekker uit Arnhem is snel ter plaatse en repareert uw dak binnen no-time.

De werkzaamheden van Dakdekker Aan Huis in Arnhem:

Nieuw dak installeren

Dakonderhoud

Lekkages detecteren en repareren

Dak isolatie plaatsen

Over Dakdekker Aan Huis:

Dakdekker Aan Huis is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat Dakdekker Aan Huis voor u klaar!

Werkgebied

Meer weten over onze werkzaamheden in Arnhem?

Op onze website van Dakdekker Aan Huis vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee Dakdekker Aan Huis u kan helpen.

Dakbedekking
Dakbedekking
Dakisolatie
dakisolatie
Lekkagedienst
Lekkagedienst
Dak vervangen
dak vervangen