Dakdekker Arnhem - O.M.Roofservice is uw deskundige dakdekker

O.M.Roofservice lost al uw dakproblemen graag voor u op! Neem vandaag nog contact op met de dakdekker in Arnhem via DakPro!

DakPro in Arnhem:

Lekkages snel verholpen

Garantie op alle werkzaamheden

Klantvriendelijke service

Ervaren in alle dakwerkzaamheden

Vakkundig

Betrouwbare dakdekker in Arnhem nodig?

Dakdekker Onno

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Onno van O.M.Roofservice, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Zelf heb ik al meer dan 12 jaar ervaring als dakdekker. Samen met mijn team gaan we altijd voor kwaliteit. Niet alleen in het materiaal, maar ook ons gereedschap. Door onze ervaring en kennis zijn wij echte vakmannen.

U kunt ons echter voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Geen dak is namelijk te groot of te klein voor onze dakdekkers. Bent u op zoek naar ervaren dakdekkers in uw regio? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Via ons kunt u de specialist in Arnhem inschakelen als u werkzaamheden rondom uw dak heeft. Zij brengen met hun ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, de dakdekkers staan voor u klaar. Schakel via DakPro de dakdekker in Arnhem in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, zij bieden te allen tijde garantie. Schakel via ons direct een dakdekker in voor een klus in Arnhem en omgeving!

Uitstekende service

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat onze aangesloten dakdekkers hun klanten goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat de dakdekker u zo spoedig mogelijk kan helpen met uw dak problemen. De dakdekker is u graag van dienst in Arnhem!

Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

155
Overtuigd? Bel de dakdekker voor een afspraak!

Hulp van een dakdekker in Arnhem nodig?

Schakel een ervaren dakdekker in Arnhem in, wanneer u werkzaamheden aan uw dak uit wilt voeren. Hoewel u deze werkzaamheden ook zelf uit kunt voeren, is de kans op ongelukken en complicaties hierbij relatief groot. Denk bijvoorbeeld aan een dakbedekking die niet goed aansluit op de omranding van uw dak. Dit zou voor vervelende lekkages onder de dakbedekking kunnen zorgen. Daarbij vindt men het vaak behoorlijk eng om op een grote hoogte te werken.

De aangesloten dakdekker van DakPro heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden aan daken. We zetten deze ervaring niet alleen in om u van een vakkundig uitgevoerde oplossing te voorzien. Ook bieden ze u graag persoonlijk advies vooraf! Heeft u bijvoorbeeld een goed beeld van de verschillende soorten dakbedekking voor uw dak?

Diensten van aangesloten dakdekkers van DakPro

De dakdekker in Arnhem biedt u een breed scala aan diensten aan. Zo helpen ze u graag bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking. U kunt hierbij onder meer kiezen tussen een dakbedekking van EPDM, van zink of bijvoorbeeld bitumen. Door de voor- en nadelen voor u op een rijtje te zitten, zal het makkelijker zijn om tot een weloverwogen keuze te komen. Nadat de nieuwe dakbedekking is aangebracht, helpen ze u graag bij het onderhoud hieraan.

Door de dakbedekking regelmatig te laten onderhouden, neemt de kans op complicaties af. Denk bijvoorbeeld aan lekkages als gevolg van slijtage aan de dakbedekking. Ook kunnen ze u bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking adviseren over mogelijkheden om uw dakisolatie te verbeteren. Een verbeterde dakisolatie dringt het energieverbruik in huis terug.

Wanneer met spoed een dakdekker in Arnhem inschakelen?

Een dakdekker in Arnhem schakelt u normaliter tijdens kantoortijden is. Het aanleggen van een nieuwe dakbedekking hoeft immers niet op de late avond of in het weekend te gebeuren. Er zijn echter situaties, waarbij u buiten kantoortijden hulp van onze aangesloten dakdekker in Arnhem nodig heeft.

Denk bijvoorbeeld aan een lekkage na een hevige storm in de herfst of winter. In zo’n situatie wilt u de schade met spoed laten herstellen, om een verzwakking van de houten constructie onder uw dakbedekking tegen te gaan. Een verzwakking treedt op, wanneer er vocht in het hout trekt. Het hout zal hierbij gaan rotten, met alle risico’s van dien.

Het belang van passend onderhoud aan uw dak

Om de kans op lekkages rond uw dak te verkleinen, is het belangrijk uw dakbedekking jaarlijks te onderhouden. Bij het onderhoud aan uw dak wordt gekeken naar de staat van de dakbedekking. Kleine slijtplekken of scheurtjes kunnen vaak relatief eenvoudig hersteld worden. Mocht de dakbedekking zeer ernstig versleten zijn, dan kan het verstandig zijn deze te vervangen.

Het vervangen van de dakbedekking voorkomt dat u steeds vaker hulp van onze aangesloten dakdekker in Arnhem nodig heeft. Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden zou hierdoor steeds minder rendabel zijn. Daarbij heeft een nieuwe dakbedekking vaak een positieve invloed op de isolatie van uw dak. Het lagere energieverbruik maakt dat u maandelijks een deel van de investering in uw nieuwe dakbedekking terugverdient.

Direct een aangesloten dakdekker van DakPro inschakelen?

Heeft u ook werkzaamheden, die u aan uw dak wilt laten uitvoeren? Wacht hier niet te lang mee, maar schakel onze aangesloten dakdekker in Arnhem in voor hulp. Zij inventariseren uw wensen en de situatie op uw dak. Op basis van deze inventarisatie zullen ze u een voorstel doen, om tot een passende oplossing te komen. Hierbij kunnen ze u adviseren over bijvoorbeeld het meest geschikte type dakbedekking, of over mogelijkheid om uw dakisolatie te verbeteren. Het maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Bovenal bent u met het inschakelen van de hulp verzekerd van een professionele uitvoering. De kans op complicaties is hierdoor minimaal.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN IN ARNHEM:

Nieuw dak installeren

Dakonderhoud

Lekkages detecteren en repareren

Dak isolatie plaatsen

OVER DAKPRO:

DakPro is hét landelijke dakdekker platform van Nederland. Bij ons vindt u eenvoudig een dakdekker, die u helpt met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staan de aangesloten dakdekkers van DakPro voor u klaar!

Bel Onno voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Onno. Hij helpt u graag!

Werkgebied

BIJ DAKPRO VINDT U OOK EEN DAKDEKKER IN:

Dakdekker Arnhem

Neem contact op met Onno

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan uw dak. Liever eerst een offerte? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

O.M.Roofservice
KVK: 88202380

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend advies of een dakinspectie aanvragen? Vul dan ook het formulier in.

Meer weten over dakdekker werkzaamheden in Arnhem?

Op de website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen