Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

Beoordelingen door:

feedback company logo
151

Dennis van der Laan

9/10

Erg tevreden over de snelle en deskundige aanpak van mijn daklekkage in de bijkeuken. De werkzaamheden waren eerder door een ander bedrijf niet goed uitgevoerd daarvan wel het geld terug gekregen en ook wegens personeel gebrek AE dakdekkers gebeld en was snel ter plaatse voor visuele afspraak, nog dezelfde dag een offerte ontvangen en binnen week zijn de reparatie werkzaamheden inclusief isolatie en verbeteringen naar de bijv. de afvoer naar alle tevredenheid uitgevoerd. Vlotte en duidelijke werkwijze, tijdens het gesprek en visuele inspectie ontdek je direct dat er kwaliteit wordt beoordeeld én vervolg geleverd. Dan is een bovendien de factuur in overeenstemming met wat daarmee wordt geleverd. Heren dakdekkers bedankt!

Groningen

Rob Koster

10/10

Wij zijn erg tevreden over de snelle en deskundige aanpak van onze daklekkage. Duidelijke communicatie o.a. d.m.v. foto's. Wij hadden op verschillende punten lekkage. Dakpro had de oorzaak snel gevonden en ook snel opgelost.

Koog aan de Zaan

Wanda de Graaf

10/10

Na heel veel ellende met een dakdekkersbedrijf uit Amsterdam die prutswerk na storm eunice heeft achter gelaten en bij volgende storm poly alles weer eraf was gewaaid kwam ik terecht bij Dakpro….geholpen door Robert Hendrick die nog nooit zo slecht werk had gezien ! Door dit bedrijf laten repareren en nu aantal stormen verder zit het nog steeds super goed ! Zeer vriendelijke mensen en goed en vakkundig bedrijf kan het iedereen aanraden !

Oostzaan

Rubingh

10/10

Geholpen door vd Bogaert. Vakkundig en vriendelijk. Keken en handelden verder dan alleen het probleem.

Twello

Arthur van der Linden

10/10

Vakwerk. Vriendelijke hardwerkende mensen. Professioneel. Netjes. Reageerden snel. Na inventarisatie met foto’s volgt een geautomatiseerde offerte en bevestiging; heel duidelijk! Daarna na akkoord werd gebeld voor een afspraak op korte termijn. Dat wil je bij een lekkage. Nadat het werk was verricht werden we nagebeld of alles goed was, inclusief video van het resultaat. Top!

Groningen

Herman

8/10

Harde werkers met kennis. Duidelijke offerte en geautomatiseerd offerte/factuur systeem

Zwolle

Dakdekker AE

10/10

Gebeld voor een lek in mijn dak. Ondanks dat de mannen van Dakdekkers AE erg druk hadden kwamen ze erg snel mij helpen. De twee mannen die kwamen waren beleeft en erg netjes. Ze hebben het lek gemaakt en alles weer netjes opgeruimd. Zeker een aanrader👍🏻

Emmen

F. Van Dam

8/10

Prettige vakmensen.

Zwolle

MvdB

10/10

Een afspraak gemaakt bij Bogaert voor een nieuw dak op de dakkapel in januari 2024. Waar we eerst alleen schimmel binnen zagen werd het met kerst toch lekkage. Gebeld met de vraag of de afspraak vervroegd kon worden en de volgende dag stonden ze al voor ons klaar. Inmiddels een nieuw dak en dik tevreden over de service van Bogaert.

Zwolle