Uw nieuwe dak netjes afgewerkt en professioneel geplaatst

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Een dak vervangen? Wij bieden hulp!

Een dak vervangen is een ingewikkelde en tijdrovende klus! Daarbij komen er tal van verschillende aspecten kijken bij het vervangen van uw dak. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van nieuwe dakbedekking, het plaatsen van het houtwerk voor uw nieuwe dak, het verwijderen van uw huidige dakbedekking en dak, enzovoorts. Dakdekker Aan Huis helpt u graag. Naast het vervangen van uw dak kunnen we ook een nieuw dak voor u plaatsen als u er bijvoorbeeld voor gekozen heeft om een nieuwe woning te (laten) bouwen of een aanbouw aan uw bestaande woning uit te laten voeren.

Een plan maken voor het vervangen van uw dak

dak vervangenHet vervangen van uw dak begint bij het maken van een plan voor het nieuwe dak op uw woning. Welk type dak wilt u bijvoorbeeld? Wilt u een dakkapel in uw dak laten inbouwen? Geeft u de voorkeur aan een plat of een schuin dak? Door de expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in het vervangen en plaatsen van daken, kunnen we u van een passend advies voorzien. Zo heeft u een goed beeld van de mogelijkheden als u uw dak gaat vervangen!

Tip: kijk ook eens op internet welke mogelijkheden u heeft. Hier vindt u foto’s van verschillende soorten dakbedekking, verschillende vormen daken en dergelijke.

Uw dak vervangen door Dakdekker Aan Huis

Dakdekker Aan Huis voert het opgestelde plan graag voor u uit. Wij zoeken samen met u naar het meest geschikte moment om uw dak te vervangen. Een dak vervangen kan namelijk alleen als het droog is, om te voorkomen dat het regenwater bij uw woning naar binnen komt. Mocht het niet lukken om uw dak in een dag te vervangen, dan zorgen we ervoor dat uw dak wordt afgedekt. Zo worden lekkages voor u voorkomen.

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.