Professionele realisatie van dakbedekkingen en deskundig advies

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Dakbedekking vervangen of laten plaatsen

Er zijn tegenwoordig verschillende vormen van dakbedekking, zowel voor een plat dak als voor een schuin dak. Denk bijvoorbeeld aan conventionele vormen van dakbedekking als dakpannen, een rieten dak of zogenaamd EPDM, maar ook aan modernere vormen van dakbedekking zoals een groen dak. Welk type dakbedekking heeft u momenteel op uw dak? Dakdekker Aan Huis helpt u graag bij het vervangen van uw huidige dakbedekking of het plaatsen van nieuwe dakbedekking op uw dak. Door uw dakbedekking te vervangen kunt u lekkages voorkomen en de isolatiewaarde van uw woning vergroten!

Tip: wist u dat het vergroten van de isolatiewaarde van uw woning kan zorgen voor een flinke besparing op de energiekosten? Daarbij wordt uw woning meer waard. Wij brengen de mogelijkheden om uw isolatiewaarde te vergroten met een ander soort dakbedekking graag voor u in kaart.

Welk type dakbedekking past bij mijn woning?

DakbedekkingVoordat we de dakbedekking op uw dak kunnen plaatsen is het belangrijk om het gewenste type dakbedekking te vinden. Het is belangrijk dat het type dakbedekking aansluit bij de stijl van uw woning. Een klassieke, lage boerderij in Drenthe wordt vaak gekenmerkt door een fraai rieten dak, terwijl woningen in het westen van Nederland vaak voorzien zijn van dakpannen. Ook tussen dakpannen bestaan verschillen, voor welke kleur dakbedekking kiest u?

Hip zijn tegenwoordig de groene daken. Bij een groen dak wordt uw dak voorzien van verschillende soorten grassen en mossen. Hiermee neemt de isolatiewaarde van uw woning toe en heeft u een milieuvriendelijk soort dakbedekking.

Uw dakbedekking laten onderhouden

Dakdekker Aan Huis helpt u niet alleen bij het plaatsen van nieuwe dakbedekking, maar ook bij het onderhouden van uw dakbedekking. Het onderhouden van uw dakbedekking is belangrijk om vervelende complicaties zoals lekkages te voorkomen. Wij raden het u aan om uw dakbedekking eens in de twee jaar te laten onderhouden.

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.