Bespaar energie met een goed geïsoleerd dak

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Een betere dakisolatie in uw woning

Des te hoger de isolatiewaarde van uw woning is, des te meer uw woning logischerwijs ook waard wordt! Daarbij zorgt een hogere isolatiewaarde ervoor dat u jaarlijks op de energiekosten in huis kunt besparen. Een van de manieren om uw isolatiewaarde te verhogen is door te kiezen voor een betere dakisolatie. Dakdekker Aan Huis helpt u graag bij het vinden van mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw huis te verhogen. Daarbij helpen we u bij het verbeteren van de dakisolatie door bijvoorbeeld een extra isolatielaag aan te brengen of een ander soort dakbedekking op uw dak te plaatsen.

Hoe kan ik mijn dakisolatie verbeteren?

dakisolatieEr zijn verschillende mogelijkheden om uw dakisolatie te verbeteren. Kies er bijvoorbeeld voor om een extra isolatielaag onder uw dakbedekking aan te brengen. Zo kunnen wij isolatieplaten tegen uw dakbedekking plaatsen, die meer warmte binnen uw woning houden. Des te meer warmte er in uw woning blijft, des te minder warmte u hoeft op te wekken om uw woning te verwarmen. En omgekeerd, in de zomer blijft het koeler, wel zo prettig en het helpt besparen op de airconditioning.

Naast het laten plaatsen van een extra isolatielaag door Dakdekker Aan Huis, kunnen we u tevens helpen bij het vervangen van uw dak. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een groen dak? Een groen dak heeft doorgaans een hogere isolatiewaarde dan de meeste andere vormen van dakbedekking en ziet er daarbij fraai uit.

Uw dak beter laten isoleren

Het verbeteren van de dakisolatie kan een ingewikkelde klus zijn. Wij helpen u hier graag bij! Samen met u zoeken we naar de meest geschikte dakbedekking, stellen we een plan op om uw huidige dak te verbeteren en zullen we dit plan ook daadwerkelijk voor u uitvoeren.

De investering in het verbeterde dak kan behoorlijk groot lijken, maar dit verdient u doorgaans binnen enkele jaren terug. Enerzijds door de besparing op de energiekosten, anderzijds doordat de waarde van uw woning toeneemt. Hoe verbetert u de dakisolatie in huis?

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.