Professioneel dakonderhoud nodig?

1. Probleem?

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.

Dakonderhoud uit laten voeren door DakPro

Een van de werkzaamheden waarmee DakPro u graag van dienst is, is dakonderhoud. Tijdens het uitvoeren van dakonderhoud aan uw dakbedekking controleren we op beginnende slijtage en beschadigingen. Voorbeelden van slijtage en beschadigingen zijn kleine gaatjes, scheurtjes en barstjes in de dakbedekking. Dergelijke beschadigingen ontstaan door steentjes en takken die tijdens een storm tegen uw dakbedekking slaan. Ook kan uw dakbedekking door de jaren heen als gevolg van ouderdom versleten raken.

Wij raden aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren aan uw dakbedekking en het houtwerk van uw dak. Wanneer uw dak al wat ouder is, kunt u ervoor kiezen om het dakonderhoud eens per jaar door DakPro uit te laten voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de lekkages minimaal is.

dakonderhoudOnderhoud aan het houtwerk van uw dak

Naast het uitvoeren van onderhoud aan uw dak, helpen we u ook graag bij het onderhouden van het houtwerk. Heeft u bijvoorbeeld onlangs te maken gehad met een vervelende lekkage onder uw dakbedekking? Grote kans dat het houtwerk van uw dak is aangetast! Het ocht wat bij een lekkage bij uw woning naar binnen is gesijpeld trekt in het hout, waar het zorgt voor rottende plekken.

DakPro zorgt ervoor dat de rottende plekken in het houtwerk van uw dak zo goed mogelijk hersteld worden om verdere complicaties te voorkomen.

Passend advies dakonderhoud van een specialist

Wij geven u graag een passend advies op maat over het uitvoeren van dakonderhoud. Hoe vaak is het in uw situatie nodig om onderhoud uit te laten voeren? Welke vorm van onderhoud aan uw dak is in uw situatie de meest geschikte? Allemaal vragen die we gezamenlijk met u graag bespreken. DakPro helpt u graag verder!

Kies voor DakPro:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Schakel ons direct in.