Voorkom problemen met regelmatig onderhoud

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Dakonderhoud uit laten voeren door Dakdekker Aan Huis

Een van de werkzaamheden waarmee Dakdekker Aan Huis u graag van dienst is, is dakonderhoud. Tijdens het uitvoeren van dakonderhoud aan uw dakbedekking controleren we op beginnende slijtage en beschadigingen. Voorbeelden van slijtage en beschadigingen zijn kleine gaatjes, scheurtjes en barstjes in de dakbedekking. Dergelijke beschadigingen ontstaan door steentjes en takken die tijdens een storm tegen uw dakbedekking slaan. Ook kan uw dakbedekking door de jaren heen als gevolg van ouderdom versleten raken.

Wij raden aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren aan uw dakbedekking en het houtwerk van uw dak. Wanneer uw dak al wat ouder is kunt u ervoor kiezen om het dakonderhoud eens per jaar door Dakdekker Aan Huis uit te laten voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op lekkages minimaal is.

Onderhoud aan het houtwerk van uw dak

dakonderhoudNaast het uitvoeren van onderhoud aan uw dak, helpen we u ook graag bij het onderhouden van het houtwerk. Heeft u bijvoorbeeld onlangs te maken gehad met een vervelende lekkage onder uw dakbedekking? Grote kans dat het houtwerk van uw dak is aangetast! Het vocht wat bij een lekkage bij uw woning naar binnen is gesijpeld trekt in het hout, waar het zorgt voor rottende plekken.

Dakdekker Aan Huis zorgt ervoor dat de rottende plekken in het houtwerk van uw dak zo goed mogelijk hersteld worden om verdere complicaties te voorkomen.

Passend advies op maat van een specialist

Wij geven u graag een passend advies op maat over het uitvoeren van dakonderhoud. Hoe vaak is het in uw situatie nodig om dakonderhoud uit te laten voeren? Welke vorm van dakonderhoud is in uw situatie de meest geschikte? Enzovoorts.

Dakdekker Aan Huis helpt u graag verder!

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.