Professioneel dakonderhoud nodig?

1. Probleem?

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.

Dakonderhoud uit laten voeren door DakPro

Een van de werkzaamheden waarmee DakPro u graag van dienst is, is dakonderhoud. Tijdens het uitvoeren van dakonderhoud aan uw dakbedekking controleren we op beginnende slijtage en beschadigingen. Voorbeelden van slijtage en beschadigingen zijn kleine gaatjes, scheurtjes en barstjes in de dakbedekking. Dergelijke beschadigingen ontstaan door steentjes en takken die tijdens een storm tegen uw dakbedekking slaan. Ook kan uw dakbedekking door de jaren heen als gevolg van ouderdom versleten raken.

Wij raden aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren aan uw dakbedekking en het houtwerk van uw dak. Wanneer uw dak al wat ouder is, kunt u ervoor kiezen om het dakonderhoud eens per jaar door DakPro uit te laten voeren. Zo bent u ervan verzekerd dat de lekkages minimaal is.

Welke werkzaamheden voeren wij uit bij dakonderhoud?

dakonderhoud

Wij kunnen uw dak preventief onderhouden. Dit houdt in dat DakPro de ergste problemen aan uw dak probeert voor te zijn. Hier komen verschillende werkzaamheden bij kijken. Deze werkzaamheden zijn per dak verschillend. Ieder dak is namelijk anders en heeft daardoor een andere behandeling nodig. De werkzaamheden die het meeste voorkomen bij dakonderhoud, hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Het volledig reinigen van uw dak, dakgoot en de hemelwaterafvoeren.
  • Het inspecteren van uw dak.
  • Het preventief herstellen van probleem gebieden op uw dak.
  • Het herstellen van (kleine) gebreken die zijn gevonden op het dak.

Tijdens deze werkzaamheden kunt u van ons verwachten dat wij de overlast, als gevolg van deze werkzaamheden, beperken tot een minimum. De werkplek wordt hierbij volledig schoon achtergelaten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat, in overleg met u, het afvoeren van afval op een verantwoorde manier gebeurt.

Onderhoud aan het houtwerk van uw dak

Naast het uitvoeren van onderhoud aan uw dak, helpen we u ook graag bij het onderhouden van het houtwerk. Heeft u bijvoorbeeld onlangs te maken gehad met een vervelende lekkage onder uw dakbedekking? Grote kans dat het houtwerk van uw dak is aangetast! Het ocht wat bij een lekkage bij uw woning naar binnen is gesijpeld trekt in het hout, waar het zorgt voor rottende plekken.

DakPro zorgt ervoor dat de rottende plekken in het houtwerk van uw dak zo goed mogelijk hersteld worden om verdere complicaties te voorkomen.

Waarom is DakPro de beste partij voor dakonderhoud?

De dakdekkers van DakPro zijn de beste keuze voor een dakonderhoud. Dit komt onder andere doordat:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar door heel Nederland.
  • U kunt altijd bij ons terecht als u spoed heeft. Onze spoedservice is namelijk dag en nacht bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend.
  • Wij zijn altijd snel op locatie, dus u hoeft nooit lang te wachten.
  • Onze dakdekkers zijn experts in dakbedekking. Wij werken namelijk met de beste materialen.

Genoeg redenen dus om te kiezen van de dakdekkers van DakPro voor dakonderhoud.

Wat zijn de kosten van dakonderhoud?

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van het huis. Daardoor moet deze dus goed onderhouden worden. Goed dakonderhoud voorkomt onder andere lekkages en schade aan uw dak. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van dakonderhoud? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Ieder dak is namelijk anders en dit zorgt ervoor dat er geen standaard antwoord op is. Ten eerste moet er gekeken worden om wat voor woning het gaat. Dit kan een tussenwoning, 2 onder 1 kap of een vrijstaande woning zijn. Ten tweede kunt u kiezen welke werkzaamheden u allemaal uit wilt laten voeren tijdens het dakonderhoud. Het is daarom goed om dit eerst te overleggen met onze dakdekkers.

Passend advies dakonderhoud van een specialist

Wij geven u graag een passend advies op maat over het uitvoeren van dakonderhoud. Hoe vaak is het in uw situatie nodig om onderhoud uit te laten voeren? Welke vorm van onderhoud aan uw dak is in uw situatie de meest geschikte? Allemaal vragen die we gezamenlijk met u graag bespreken. DakPro helpt u graag verder!

Schakel ons direct in.