Ook voor spoedreparaties zijn wij inzetbaar

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Een dakreparatie uit laten voeren

Uw dakbedekking is behoorlijk kwetsbaar, zeker als dit al enige jaren op uw dak zit! Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een dakreparatie, als dakonderhoud te laat blijkt te zijn. Dakdekker Aan Huis heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende soorten dakreparaties, zodat we ernstige lekkages in uw woning of andere complicaties kunnen voorkomen.

Heeft u te maken met een lekkage onder uw dakbedekking? Schakel dan onze lekkagedienst in! Wij helpen u in dit geval met het zo snel mogelijk oplossen van de lekkage, zodat blijvende waterschade aan het houtwerk van uw dak voorkomen kan worden. Waterschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van rottende plekken in het houtwerk.

Hoe ontstaat schade aan mijn dak?

DakreparatieHet uitvoeren van een dakreparatie is noodzakelijk op het moment dat u te maken krijgt met beschadigingen aan uw dak. Beschadigingen ontstaan vaak tijdens een storm, waarbij steentjes en takken tegen uw dakbedekking slaan. Als gevolg hiervan ontstaan er kleine gaatjes en scheurtjes in de dakbedekking, waarlangs de neerslag bij uw woning naar binnen kan sijpelen. Ook kunnen er beschadigingen ontstaan als uw dak al enkele jaren oud is.

Een dakreparatie biedt in dit geval de oplossing! Tijdens het uitvoeren van een dakreparatie zoeken we de beschadigingen aan uw dak op en herstellen we deze direct voor u. Zo wordt waterschade aan het houtwerk van uw dak zo goed mogelijk voorkomen.

Noodzaak van een dakreparatie voorkomen

Hoewel een dakreparatie in de meeste gevallen een goede oplossing biedt, is het natuurlijk beter om schade te voorkomen. Wij raden u daarom aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren door Dakdekker Aan Huis. Wij controleren uw dak in dit geval op (beginnende) slijtage, om een serieuze beschadiging aan uw dak of dakbedekking te voorkomen.

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.