Dakdekker Den Bosch - Staat altijd voor u klaar

Snel ter plaatse bij lekkages

De klant staat centraal

Advies en onderhoud

Ervaren dakdekkers

Heeft u de hulp nodig van een ervaren dakdekker in Den Bosch?

Dak werkzaamheden

Dakdekker Aan Huis heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel Dakdekker Aan Huis in Den Bosch vandaag nog in!

Dakdekker Den Bosch

Uitstekende service van Dakdekker Aan Huis

Wij vinden het bij Dakdekker Aan Huis erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. Dakdekker Aan Huis is u graag van dienst in Den Bosch!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Dak laten bedekken met riet

Verreweg de meeste huizen in Nederland worden tegenwoordig bedekt met dakpannen, maar het is goed mogelijk dat u misschien een ander type dakbedekking aan wilt laten brengen op uw woning. Zo zijn er ook behoorlijk wat huizen te vinden met riet als bedekking voor het dak. Wij van Dakdekker Aan Huis in Den Bosch kunnen uw dak voorzien van riet.

Luxeproduct

Waar riet vroeger verreweg het meest werd gebruikt als dakbedekking, heeft het tegenwoordig veel meer een luxueuze uitstraling. Dit maakt ook dat er vandaag de dag lang niet meer zoveel huizen in Nederland voorzien zijn van dit type dakbedekking. Dakpannen zijn namelijk een stuk goedkoper, waardoor veel mensen voor bedekking met pannen kiezen. Dit wil echter niet zeggen dat wij van Dakdekker Aan Huis ook geen ervaring meer hebben met het aanleggen van een rieten dak. Onze dakdekker in Den Bosch is, naast het aanbrengen van dakpannen, ook gespecialiseerd in het aanleggen van een rieten dak.

Constructie

Wanneer u hebt besloten om uw woning te laten voorzien van een rieten dak door onze dakdekker uit Den Bosch, moet de kap wel aan een aantal vereisten voldoen. Zo moet er namelijk een hellingshoek van minimaal 45 graden zijn. Indien dit niet het geval is, stroomt het regenwater niet goed van uw dak af. Dit kan ervoor zorgen dat het riet gaat rotten, waardoor u het binnen de kortste keren weer moet laten vervangen.

Afspraak maken met dakdekker in Den Bosch

Om een rieten dak aan te laten leggen door Dakdekker Aan Huis, kunt u contact opnemen met onze dakdekker in Den Bosch. Hij komt graag eens bij u langs om te praten over de mogelijkheden. Aan een rieten dak hangt overigens wel een behoorlijk prijskaartje, maar het dak gaat over het algemeen wel rond de 45 jaar mee. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het dak geregeld onderhouden moet worden.

De werkzaamheden van Dakdekker Aan Huis in Den Bosch:

Dakbedekking renoveren

Dakonderhoud uitvoeren

Lekdetectie

Dak isoleren

Over Dakdekker Aan Huis:

Dakdekker Aan Huis is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat Dakdekker Aan Huis voor u klaar!

Werkgebied

Meer weten over onze werkzaamheden in Den Bosch?

Op onze website van Dakdekker Aan Huis vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee Dakdekker Aan Huis u kan helpen.

Dakbedekking
Dakbedekking
Dakisolatie
dakisolatie
Lekkagedienst
Lekkagedienst
Dak vervangen
dak vervangen