Dakdekker Enschede - Heintz Timmerwerk is de ervaren expert in uw regio

Heintz Timmerwerk lost al uw dakproblemen graag voor u op! Neem direct contact op met de dakdekker in Enschede via DakPro.

DakPro in Enschede:

Lekkage opsporen

Garantie op alle werkzaamheden

Deskundig advies

Vernieuwde dakbedekking

Ervaren personeel

Hulp van een vakkundige dakdekker in Enschede nodig?

Dakdekker Nicky

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Nicky van Heintz Timmerwerk, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wat ik mooi vind aan het dakdekkers vak? Dat ik samen met mijn vakkundige team verschillende opdrachten mag uitvoeren. Zo hebben we al veel verschillende daken op mogen leveren. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het dak bij u thuis.

Samen met mijn team voer ik klussen uit in uw regio. U kunt mij inschakelen voor veel verschillende dak werkzaamheden. Ik kom graag een keer bij u langs om u verder te helpen met uw probleem. Ik kijk ernaar uit, tot snel.

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. De aangesloten dakdekker is de specialist in Enschede die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Zij brengen met hun kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, zij staan voor u klaar. Schakel via DakPro de dakdekker in Enschede vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van betrouwbaarheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden de lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, bieden ze te allen tijde garantie. Schakel via ons direct een dakdekker in voor een klus in Enschede en omgeving!

Uitstekende service

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat de aangesloten dakdekkers u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat u via ons zo spoedig mogelijk een dakdekker kan vinden, die u kan helpen met uw dak problemen. De dakdekker aangesloten bij DakPro is u graag van dienst in Enschede!

Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

155
Overtuigd? Bel de dakdekker voor een afspraak!

Dakdekker in Enschede inschakelen?

Werkzaamheden aan uw dak zou u zelf uit kunnen voeren. Vaak is de kans op ongelukken of fouten bij het uitvoeren van deze werkzaamheden echter groot! Reden genoeg om hier een ervaren dakdekker in Enschede voor in te schakelen. Een dakdekker voorziet u niet alleen van een professionele en vakkundige uitvoering van werkzaamheden. Ook kunnen de dakdekkers aangesloten bij DakPro u persoonlijk adviseren. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen verschillende soorten dakbedekking? Wilt u weten op welke manier u de isolatie van uw dak kunt verbeteren? De dakdekker in Enschede helpt u graag bij het vinden van een antwoord op deze vragen. Zo komt u tot een weloverwogen keuze, die vervolgens op professionele wijze door hen zal worden uitgevoerd. Voor welk type dakbedekking kiest u op uw dak?

Welke diensten biedt een dakdekker aangesloten bij DakPro u aan?

De aangesloten dakdekkers van DakPro probeert u een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te bieden. Zo kunt u voor alle werkzaamheden aan uw dak bij de dakdekkers in Enschede terecht. U kunt hun hulp inschakelen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, en voor het verbeteren van uw dakisolatie. Zoals reeds beschreven werd, worden dergelijke werkzaamheden voorafgegaan door een persoonlijk advies. Ook nadat de dakbedekking voor u is aangebracht, kunt u op de dakdekkers blijven rekenen. Zo komen ze graag jaarlijks bij u terug, om uw dakbedekking van onderhoud te voorzien. Het is om verschillende redenen zeer belangrijk om uw dakbedekking te laten onderhouden. Het voorkomt diverse complicaties aan de constructie onder uw dakbedekking. De ervaring die de dakdekker in Enschede heeft, maakt dat we u altijd van een vakkundige oplossing kunnen voorzien.

Met spoed een dakdekker in Enschede inschakelen

Veel van de werkzaamheden die de dakdekkers aangesloten bij DakPro voor u uitvoert, plannen zij in tijdens kantoortijden. In sommige gevallen heeft u de hulp van de dakdekker in Enschede echter direct nodig. Denk bijvoorbeeld aan een hevige lekkage, als gevolg van een storm. Mocht u de lekkage niet laten verhelpen, dan zou dit voor een aantasting van het houtwerk onder de dakbedekking kunnen zorgen. Zo raakt het hout mogelijk verrot, wat deze constructie instabiel kan maken. De spoeddakdekker is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Zo kunt u hen ook op de late avond en in de weekenden benaderen. Niet alleen bij een lekkage is hulp met spoed wenselijk. Denk bijvoorbeeld ook aan een situatie waarbij de dakbedekking los komt te zitten van uw dak.

Vakkundig onderhoud aan uw is essentieel

Om de kans op een lekkage of bijvoorbeeld het losraken van de dakbedekking te minimaliseren, is goed dakonderhoud essentieel. De dakdekker in Enschede komt graag bij u langs, om dit onderhoud uit te voeren. Zij controleren uw dakbedekking op een beginnende slijtage en zullen deze waar nodig direct herstellen. Vaak blijkt het niet noodzakelijk om de dakbedekking te vervangen. Kleine gaatjes of scheurtjes kunnen met een gasbrander worden hersteld. Mocht de dakbedekking toch ernstig versleten blijken te zijn, dan kan het vervangen van uw dak wel de beste optie zijn. Het voorkomt dat u steeds vaker een reparatie uit moet laten voeren. Een dak vervangen heeft daarbij een positieve invloed op de isolatie hiervan.

Direct een afspraak maken met een dakdekker aangesloten bij DakPro?

Kunt u de hulp van de dakdekker in Enschede ook goed gebruiken voor werkzaamheden aan uw dak? Neem contact met hen op, zodat ze een afspraak met u in kunnen plannen. Samen zoeken we naar de beste manier om uw dak van een nieuwe dakbedekking of onderhoud te voorzien. Hierbij zullen ze altijd eerst uw wensen inventariseren, om op basis daarvan persoonlijk advies te kunnen geven. Naar wat voor type dakbedekking gaat uw voorkeur uit? Bovenal voorzien de dakdekkers in Enschede u altijd van een vakkundig uitgevoerde oplossing. De kans op complicaties op een later moment is hierdoor minimaal.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN IN ENSCHEDE:

Dakbedekking renoveren

Dakbedekking inspecteren

Lekkagedienst

Dak isolatie

OVER DAKPRO:

DakPro is hét landelijke dakdekker platform van Nederland. Bij ons vindt u eenvoudig een dakdekker, die u helpt met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staan de aangesloten dakdekkers van DakPro voor u klaar!

Bel Nicky voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Ingo. Hij helpt u graag!

Werkgebied

BIJ DAKPRO VINDT U OOK EEN DAKDEKKER IN:

Dakdekker Enschede

De laatste innovaties in Enschede

Nederland is de laatste jaren veel bezig met duurzaamheid en innovaties. Dit is natuurlijk ook te merken in Enschede. Als inwoner van Enschede heeft u veel mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Soms zorgt dit ervoor dat u het overzicht hierin verliest. Dit is de reden dat de dakdekkers in Enschede de laatste innovaties voor u op een rijtje hebben gezet. Wilt u zelf ook uw steentje bijdragen? Bel dan gerust de dakdekker in Enschede.

Water bergen op schuine daken in Enschede

In steeds meer plaatsen in Nederland zien we groene daken terug. Enschede is hier wat dat betreft geen uitzondering op. Toch is in de Overijsselse plaats gekozen voor een bijzonder soort groen dak. De beplanting is in Enschede namelijk niet aangebracht op een plat dak, maar op een hellend dak. Dit gebeurde in de wijk Transburg. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een dakpan die voorzien is van sedumbeplanting. Voor het creëren van zo’n groen dak hoeven maar weinig aanpassingen gedaan te worden. Het is namelijk alleen een kwestie van het vervangen van de dakpannen van klei of beton. Deze dakpan kan namelijk aangebracht worden op de reeds aanwezige panlatten. Enige vereiste is dat de helling van een dak niet meer dan 50 graden is. De dakdekker in Enschede kan deze dakpan dan ook zonder problemen voor u plaatsen.

Het voordeel van een groen dak

De reden dat steeds meer mensen voor een groen dak kiezen, is omdat dit de nodige voordelen met zich meebrengt. Dit is met name het geval voor de wijk of buurt, waarom? Omdat een groen dak het water opvangt en vasthoudt. Bij deze speciale dakpan wordt dit op een bijzondere wijze gerealiseerd. Deze dakpan bevat namelijk een kunststof bak ter grootte van twee normale dakpannen. In deze bakken wordt het water opgevangen. Hierdoor kunnen de planten op de dakpannen het water ook in een later stadium nog rustig tot zich nemen. Doordat het water op deze manier vastgehouden wordt, komt het niet in het riool terecht. En dat zorgt ervoor dat er minder snel wateroverlast ontstaat.

Wilt u zelf ook een groen dak?

Woont u in Enschede en wilt u ook een bijdrage leveren aan het tegengaan van de wateroverlast? Dan kiest u voor een groen dak. Voordat u begint met de aanleg van een groen dak, schakelt u de dakdekker in Enschede in. Waarom? Omdat niet ieder dak geschikt is voor beplanting. Dit geldt zowel voor een plat als hellend dak. De dakdekker in Enschede kan u direct vertellen of uw dak hier wel of niet geschikt voor is.

Subsidie voor dakisolatie in Enschede

Enschede is een betrekkelijk oude stad. Het is dan ook niet vreemd dat er enkele huizen staan van honderden jaren oud. De meeste van deze huizen zijn in de loop der jaren onder handen genomen. Dit geldt echter niet voor iedere woning. Woont u in een oude woning waar de laatste jaren niet of nauwelijks iets aan gebeurd is? Dan wordt het de hoogste tijd om in actie te komen. Zo is de kans bijvoorbeeld groot dat uw dak slecht geïsoleerd is. Voor het isoleren van uw dak kunt u de dakdekker in Enschede inschakelen. Bang dat het aanbrengen van dakisolatie vrij prijzig is? Dat is niet nodig. Woningeigenaren in Enschede kunnen namelijk subsidie krijgen voor het isoleren van hun dak.

Niet alle soorten woningen komen in aanmerking

Het Rijk heeft een groot bedrag aan subsidie beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Deze subsidie is erop gericht om woningen in ons land beter te isoleren. U kunt een subsidiecheck doen om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Wilt u ook gebruikmaken van deze subsidie voor het aanbrengen van dakisolatie? Doe dan altijd eerst een beroep op de dakdekker in Enschede. Waarom? Omdat niet alle woningen in aanmerking komen voor deze subsidie. De dakdekker in Enschede kan u direct vertellen of u gebruik kunt maken van deze subsidie of niet. Krijgt u subsidie? Laat het isoleren van uw dak dan over aan de dakdekker in Enschede. Op deze manier weet u namelijk zeker dat het dak juist geïsoleerd wordt.

Neem contact op met Nicky

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan uw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Heintz Timmerwerk
KVK: 83524223

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Heeft u een algemene vraag of wilt u vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over dakdekker werkzaamheden in Enschede?

Op de website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen