Dakdekker Enschede - De ervaren expert in uw regio

Wij lossen al uw dakproblemen graag voor u op! DakPro uit Enschede geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

DakPro in Enschede:

Lekkage opsporen

Garantie op alle werkzaamheden

Deskundig advies

Vernieuwde dakbedekking

Ervaren personeel

Hulp van een vakkundige dakdekker in Enschede nodig?

Dakdekker Ingo

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Ingo van IKON DAKTECHNIEK, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wat ik mooi vind aan het dakdekkers vak? Dat ik samen met mijn vakkundige team verschillende opdrachten mag uitvoeren. Zo hebben we al veel verschillende daken op mogen leveren, zoals de daken van ziekenhuizen, campussen en zelfs de McDonalds. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het dak bij u thuis.

Samen met mijn team voer ik klussen uit in uw regio. U kunt mij inschakelen voor veel verschillende dak werkzaamheden. Ik kom graag een keer bij u langs om u verder te helpen met uw probleem. Ik kijk ernaar uit, tot snel.

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist in Enschede die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel DakPro in Enschede vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, wij bieden te allen tijde garantie. Schakel ons direct in voor een klus in Enschede en omgeving!

Uitstekende service van DakPro

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. DakPro is u graag van dienst in Enschede!

Wat vinden klanten van ons?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

75% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Dakdekker uit Enschede inschakelen?

Werkzaamheden aan uw dak zou u zelf uit kunnen voeren. Vaak is de kans op ongelukken of fouten bij het uitvoeren van deze werkzaamheden echter groot! Reden genoeg om hier een ervaren dakdekker uit Enschede voor in te schakelen. Een dakdekker voorziet u niet alleen van een professionele en vakkundige uitvoering van werkzaamheden. Ook kunnen de dakdekkers van DakPro u persoonlijk adviseren. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen verschillende soorten dakbedekking? Wilt u weten op welke manier u de isolatie van uw dak kunt verbeteren? Onze dakdekker uit Enschede helpt u graag bij het vinden van een antwoord op deze vragen. Zo komt u tot een weloverwogen keuze, die vervolgens op professionele wijze door ons zal worden uitgevoerd. Voor welk type dakbedekking kiest u op uw dak?

Welke diensten biedt DakPro u aan?

DakPro probeert u een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te bieden. Zo kunt u voor alle werkzaamheden aan uw dak bij onze dakdekkers uit Enschede terecht. U kunt onze hulp inschakelen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, en voor het verbeteren van uw dakisolatie. Zoals reeds beschreven werd, worden dergelijke werkzaamheden voorafgegaan door een persoonlijk advies. Ook nadat de dakbedekking voor u is aangebracht, kunt u op ons blijven rekenen. Zo komen we graag jaarlijks bij u terug, om uw dakbedekking van onderhoud te voorzien. Het is om verschillende redenen zeer belangrijk om uw dakbedekking te laten onderhouden. Het voorkomt diverse complicaties aan de constructie onder uw dakbedekking. De ervaring die onze dakdekker in Enschede heeft, maakt dat we u altijd van een vakkundige oplossing kunnen voorzien.

Met spoed een dakdekker uit Enschede inschakelen

Veel van de werkzaamheden die DakPro voor u uitvoert, plannen wij in tijdens kantoortijden. In sommige gevallen heeft u de hulp van onze dakdekker uit Enschede echter direct nodig. Denk bijvoorbeeld aan een hevige lekkage, als gevolg van een storm. Mocht u de lekkage niet laten verhelpen, dan zou dit voor een aantasting van het houtwerk onder de dakbedekking kunnen zorgen. Zo raakt het hout mogelijk verrot, wat deze constructie instabiel kan maken. Onze spoeddakdekker is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Zo kunt u ons ook op de late avond en in de weekenden benaderen. Niet alleen bij een lekkage is hulp met spoed wenselijk. Denk bijvoorbeeld ook aan een situatie waarbij de dakbedekking los komt te zitten van uw dak.

Vakkundig onderhoud aan uw is essentieel

Om de kans op een lekkage of bijvoorbeeld het losraken van de dakbedekking te minimaliseren, is goed dakonderhoud essentieel. Onze dakdekker in Enschede komt graag bij u langs, om dit onderhoud uit te voeren. Wij controleren uw dakbedekking op een beginnende slijtage en zullen deze waar nodig direct herstellen. Vaak blijkt het niet noodzakelijk om de dakbedekking te vervangen. Kleine gaatjes of scheurtjes kunnen met een gasbrander worden hersteld. Mocht de dakbedekking toch ernstig versleten blijken te zijn, dan kan het vervangen van uw dak wel de beste optie zijn. Het voorkomt dat u steeds vaker een reparatie uit moet laten voeren. Een dak vervangen heeft daarbij een positieve invloed op de isolatie hiervan.

Direct een afspraak maken met DakPro?

Kunt u de hulp van onze dakdekker uit Enschede ook goed gebruiken voor werkzaamheden aan uw dak? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Samen zoeken we naar de beste manier om uw dak van een nieuwe dakbedekking of onderhoud te voorzien. Hierbij zullen we altijd eerst uw wensen inventariseren, om op basis daarvan persoonlijk advies te kunnen geven. Naar wat voor type dakbedekking gaat uw voorkeur uit? Bovenal voorzien onze dakdekkers uit Enschede u altijd van een vakkundig uitgevoerde oplossing. De kans op complicaties op een later moment is hierdoor minimaal.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN VAN DAKPRO IN ENSCHEDE:

Dakbedekking renoveren

Dakbedekking inspecteren

Lekkagedienst

Dak isolatie

OVER DAKPRO:

DakPro is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat DakPro voor u klaar!

Bel Ingo voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Ingo. Hij helpt u graag!

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Dakdekker Enschede

De laatste innovaties in Enschede

Nederland is de laatste jaren veel bezig met duurzaamheid en innovaties. Dit is natuurlijk ook te merken in Enschede. Als inwoner van Enschede heeft u veel mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Soms zorgt dit ervoor dat u het overzicht hierin verliest. Dit is de reden dat onze dakdekkers uit Enschede de laatste innovaties voor u op een rijtje hebben gezet. Wilt u zelf ook uw steentje bijdragen? Bel dan gerust een van onze dakdekkers uit Enschede.

Water bergen op schuine daken in Enschede

In steeds meer plaatsen in Nederland zien we groene daken terug. Enschede is hier wat dat betreft geen uitzondering op. Toch is in de Overijsselse plaats gekozen voor een bijzonder soort groen dak. De beplanting is in Enschede namelijk niet aangebracht op een plat dak, maar op een hellend dak. Dit gebeurde in de wijk Transburg. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een dakpan die voorzien is van sedumbeplanting. Voor het creëren van zo’n groen dak hoeven maar weinig aanpassingen gedaan te worden. Het is namelijk alleen een kwestie van het vervangen van de dakpannen van klei of beton. Deze dakpan kan namelijk aangebracht worden op de reeds aanwezige panlatten. Enige vereiste is dat de helling van een dak niet meer dan 50 graden is. Onze dakdekker uit Enschede kan deze dakpan dan ook zonder problemen voor u plaatsen.

Het voordeel van een groen dak

De reden dat steeds meer mensen voor een groen dak kiezen, is omdat dit de nodige voordelen met zich meebrengt. Dit is met name het geval voor de wijk of buurt, waarom? Omdat een groen dak het water opvangt en vasthoudt. Bij deze speciale dakpan wordt dit op een bijzondere wijze gerealiseerd. Deze dakpan bevat namelijk een kunststof bak ter grootte van twee normale dakpannen. In deze bakken wordt het water opgevangen. Hierdoor kunnen de planten op de dakpannen het water ook in een later stadium nog rustig tot zich nemen. Doordat het water op deze manier vastgehouden wordt, komt het niet in het riool terecht. En dat zorgt ervoor dat er minder snel wateroverlast ontstaat.

Wilt u zelf ook een groen dak?

Woont u in Enschede en wilt u ook een bijdrage leveren aan het tegengaan van de wateroverlast? Dan kiest u voor een groen dak. Voordat u begint met de aanleg van een groen dak, schakelt u onze dakdekker uit Enschede in. Waarom? Omdat niet ieder dak geschikt is voor beplanting. Dit geldt zowel voor een plat als hellend dak. Onze dakdekker uit Enschede kan u direct vertellen of uw dak hier wel of niet geschikt voor is.

Subsidie voor dakisolatie in Enschede

Enschede is een betrekkelijk oude stad. Het is dan ook niet vreemd dat er enkele huizen staan van honderden jaren oud. De meeste van deze huizen zijn in de loop der jaren onder handen genomen. Dit geldt echter niet voor iedere woning. Woont u in een oude woning waar de laatste jaren niet of nauwelijks iets aan gebeurd is? Dan wordt het de hoogste tijd om in actie te komen. Zo is de kans bijvoorbeeld groot dat uw dak slecht geïsoleerd is. Voor het isoleren van uw dak kunt u onze dakdekker in Enschede inschakelen. Bang dat het aanbrengen van dakisolatie vrij prijzig is? Dat is niet nodig. Woningeigenaren in Enschede kunnen namelijk subsidie krijgen voor het isoleren van hun dak.

Niet alle soorten woningen komen in aanmerking

Het Rijk heeft een groot bedrag aan subsidie beschikbaar gesteld middels de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Deze subsidie is erop gericht om woningen in ons land beter te isoleren. Wilt u ook gebruikmaken van deze subsidie voor het aanbrengen van dakisolatie? Doe dan altijd eerst een beroep op onze dakdekker uit Enschede. Waarom? Omdat niet alle woningen in aanmerking komen voor deze subsidie. Onze dakdekker uit Enschede kan u direct vertellen of u gebruik kunt maken van deze subsidie of niet. Krijgt u subsidie? Laat het isoleren van uw dak dan over aan onze dakdekker uit Enschede. Op deze manier weet u namelijk zeker dat het dak juist geïsoleerd wordt.

Meer weten over onze werkzaamheden in Enschede?

Op onze website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee DakPro u kan helpen.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen