Dakdekker Haarlem - Voor al uw dakwerkzaamheden!

Wij lossen al uw dakproblemen graag voor u op! DakPro uit Haarlem geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

DakPro in Haarlem:

Vakkundige lekdetectie

Garantie op alle werkzaamheden

Wij leveren maatwerk

Dakisolatie en dakreparatie

Vakkundig advies

Heeft u de hulp nodig van een dakdekker in Haarlem?

Dakdekker Jaoudi

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Jaoudi van JD Onderhoud, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wanneer ik begonnen ben als dakdekker? Dat was eigenlijk al op mijn 15e, toen mocht ik een keer meehelpen bij de vader van een vriend van mij. Na enkele jaren heb ik mijn eigen dakdekkersbedrijf opgericht en inmiddels ben ik van één bus, naar drie bussen gegaan. Zo kan ik nog meer dak werkzaamheden uitvoeren.

U kunt mij inschakelen voor alle dak werkzaamheden, bijvoorbeeld dakrenovatie, pannendaken of bitumen daken. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in uw regio? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel DakPro in Haarlem vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, wij bieden te allen tijde garantie. Schakel ons direct in voor een klus in Haarlem en omgeving!

Uitstekende service van DakPro

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. DakPro is u graag van dienst in Haarlem!

Wat vinden klanten van ons?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

75% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Hulp van een ervaren dakdekker uit Haarlem

Schakel onze ervaren dakdekker uit Haarlem in, wanneer u werkzaamheden aan uw dak wilt laten uitvoeren. Veel mensen vinden het eng om zelf het dak op te gaan, mede door de hoogte waarop gewerkt moet worden. Daarbij is de kans op fouten bij het uitvoeren van deze klussen relatief groot. Mogelijk sluit de dakbedekking niet goed aan op de rand van uw dak. Als gevolg hiervan kan het onder uw dakbedekking gaan lekken! Iets wat u logischerwijs wenst te voorkomen. De dakdekkers van DakPro hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Samen inventariseren we uw wensen en voorkeuren, om op basis daarvan tot een passende oplossing te komen voor uw dak. Wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen, of zoekt u naar een partij voor onderhoud aan uw dak? Onze dakdekker in Haarlem helpt u verder!

Wat kan DakPro u bieden?

Dakdekkers van DakPro helpen u graag bij uiteenlopende werkzaamheden. Reeds werd al beschreven, dat we uw bestaande dakbedekking kunnen vervangen. Voor ons begint dit altijd met een persoonlijk advies. Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten dakbedekking? Welk type dakbedekking sluit het beste op uw wensen aan? Naast het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, kunnen we ook voor een verbetering van uw dakisolatie zorgen. Een verbeterde dakisolatie zal uw energieverbruik terugdringen. Op deze manier verdient u de investering in een nieuwe isolatie maandelijks terug. Ook voor het onderhoud aan uw dakbedekking kunt u op onze dakdekker uit Haarlem rekenen. Passend onderhoud aan uw dak is essentieel om lekkages en andere complicaties tegen te kunnen gaan.

Met spoed een dakdekker uit Haarlem inschakelen

In sommige gevallen kunt u niet tot een volgende werkdag wachten met het inschakelen van een dakdekker uit Haarlem. Denk bijvoorbeeld aan een situatie, waarbij uw dak beschadigd is geraakt door een hevige storm. Wanneer u de schade niet zou laten herstellen, zou dit voor vervelende lekkages kunnen zorgen. Via de beschadigingen aan uw dakbedekking sijpelt er vocht bij uw woning naar binnen. Het vocht trekt hierbij in het houtwerk onder uw dakbedekking, met alle risico’s van dien. Houtwerk kan als gevolg van het vocht gaan rotten, wat de stabiliteit hiervan ernstig vermindert. Het herstel van verrot houtwerk is lastig! Reden genoeg om zo’n situatie te voorkomen, door onze spoeddakdekker in te schakelen. Onze dakdekker met spoed inschakelen is 24/7 mogelijk.

Passend onderhoud aan uw dak is zeer belangrijk

Om de kans op lekkages onder de dakbedekking te verkleinen, is onderhoud aan uw dak essentieel. Onze dakdekker uit Haarlem komt graag jaarlijks bij u langs voor onderhoud. Hierbij controleren wij uw dak op een beginnende slijtage. Waar nodig wordt de slijtage hersteld, of wordt een deel van uw dakbedekking vervangen. Het vervangen van de dakbedekking is niet alleen goed voor het tegengaan van lekkages. Ook kan dit een positieve invloed hebben op de isolatie van uw woning. Kies bijvoorbeeld voor een modern groen dak! Een groene dakbedekking houdt de warmte in de winter vast. Daar waar de dakbedekking in de zomer juist voor een koel huis zal zorgen.

Direct een afspraak maken met DakPro?

Kunt u de hulp van onze dakdekker uit Haarlem ook goed gebruiken op uw dak? Neem contact met ons op, om direct een afspraak in te plannen. Wij maken graag een inventarisatie van uw wensen en de situaties op uw dak. Op basis hiervan doen we u een voorstel om tot een professionele oplossing te komen. Wilt u uw dakbedekking laten vervangen, of zoekt u een partij voor vakkundig onderhoud aan uw dak? In beide gevallen kunt u op DakPro en haar dakdekkers rekenen! Een professionele aanpak maakt dat de kans op complicaties in een later stadium minimaal is. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN VAN DAKPRO IN HAARLEM:

Dak vervangen

Dakreparatie en onderhoud

Lekdetectie

Dak isoleren

OVER DAKPRO:

DakPro is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat DakPro voor u klaar!

Bel Jaoudi voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Jaoudi. Hij helpt u graag!

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Dakdekker Haarlem

De laatste innovaties in Haarlem

Nederland staat natuurlijk bekend om haar innovaties voor duurzaamheid, maar Haarlem kan er ook wat van. Als hoofdstad van de provincie Noord-Holland moet Haarlem natuurlijk het goede voorbeeld geven. Om deze reden is Haarlem ook veel bezig met het innoveren van woningen. Er komen steeds meer energieneutrale woningen en kansen om uw woning duurzaam te verbouwen. De dakdekkers uit Haarlem hebben voor u de laatste innovaties op een rijtje gezet.

Duurzaam verbouwen in Haarlem

Er wordt vandaag de dag meer en meer aandacht besteed aan het klimaat. Dat mag ook wel, want de aarde warmt stukje bij beetje steeds verder op. Ook in Haarlem zijn mensen zich steeds meer bewust van het feit dat zij een bijdrage kunnen leveren. Zo ziet onze dakdekker in Haarlem dat meer en meer mensen ervoor kiezen om hun woning te verbouwen. Het betreft in dat geval geen gewone verbouwing, maar een duurzame verbouwing. Dit wordt steeds aantrekkelijk, ook omdat de gemeente Haarlem haar inwoners helpt met duurzaam bouwen en verbouwen.

U kunt gebruik maken van de duurzaamheidslening

Woont u in Haarlem en wilt u duurzaam verbouwen? Dan hikt u mogelijk aan tegen het financiële plaatje. Dat is logisch, want duurzaam verbouwen is niet bepaald goedkoop. Om mensen toch aan te zetten tot verbouwen, heeft de gemeente Haarlem de duurzaamheidslening in het leven geroepen. Dankzij deze lening kunt u een hoog bedrag lenen voor het duurzaam verbouwen van uw woning. Op deze manier wordt het financieel gezien ineens een stuk aantrekkelijker om uw woning te verduurzamen. Uiteraard ontvangt niet iedere inwoner van Haarlem hetzelfde bedrag bij een duurzame verbouwing. De hoogte hangt namelijk af van de maatregelen die u treft. Hoe verder u verduurzaamt, des te meer geld u ontvangt via de duurzaamheidslening.

Hoe maakt u uw woning duurzaam?

Bent u van plan uw woning te verduurzamen? Dan heeft u vandaag de dag talloze opties. Zo kunt u kiezen voor (extra) isolatie van vloeren, muren en daken. Uiteraard kunt u ook andere energiebesparende maatregelen treffen. Plaats bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak of schaf een zonneboiler aan. Wilt u allereerst uw dak onderhanden nemen op weg naar een duurzame woning? Laat onze dakdekker in Haarlem dan eens bij u langskomen. Onze dakdekker uit Haarlem inspecteert de situatie en vertelt u vervolgens direct wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen wij uw dak ook onder handen nemen en bijvoorbeeld de isolatie verbeteren. Ga hier niet zelf mee aan de slag. In dat geval bestaat de kans namelijk dat u verkeerde keuzes maakt. Dit kan gevolgen hebben voor de duurzaamheid van uw woning.

Energieneutraal wonen in Haarlem

Wanneer we terugblikken op de afgelopen jaren zien we dat er steeds meer energieneutrale woningen bij zijn gekomen in Haarlem. Niet al te lang geleden is er bijvoorbeeld één van de 154 monumentale woningen in het Hof van Egmond in de Slachthuisbuurt energieneutraal gemaakt. De woning in kwestie is van energielabel E naar A++ gegaan. Een flinke vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. Wilt u ook de eerste stappen zetten naar een energieneutrale woning? Begin dan met de aanpak van uw dak. Onze dakdekker uit Haarlem geeft u hier een aantal handvatten om mee te beginnen.

1. Isoleer uw dak

Oudere woningen in Haarlem zijn vaak niet goed geïsoleerd. Zo weet onze dakdekker in Haarlem uit ervaring dat de daksiolatie vaak te wensen overlaat. Een goede eerste stap op weg naar een energieneutrale woning is het verbeteren van uw dakisolatie. Op deze manier blijft de warmte immers langer in uw woning hangen. Hierdoor hoeft u minder te stoken en dat is natuurlijk weer goed voor het milieu. Laat onze dakdekker uit Haarlem altijd eerst naar uw dakisolatie kijken alvorens u start met het verbeteren ervan. Weet u zelf niet hoe u te werk moet gaan? Dan kan onze dakdekker uit Haarlem uw dak ook beter isoleren.

2. Plaats zonnepanelen

Een energieneutrale woning wekt zelf ook stroom op. De makkelijkste manier om dit te doen is met behulp van zonnepanelen. Niet gek dus dat deze panelen terugkeren op steeds meer daken in Haarlem. Wilt u ook zonnepanelen op uw dak? Laat u dan eerst adviseren door onze dakdekker uit Haarlem. Waarom u dit niet zelf moet doen? Omdat het dan maar de vraag is of de installatie juist wordt aangesloten. Een verkeerde installatie is uiteraard niet wenselijk. In dat geval wekt u namelijk geen energie op met uw zonnepanelen. En zo wordt uw woning in Haarlem natuurlijk nooit energieneutraal.

Meer weten over onze werkzaamheden in Haarlem?

Op onze website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee DakPro u kan helpen.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen