Dakdekker Hengelo - Heintz Timmerwerk staat voor u klaar!

Heintz Timmerwerk lost al uw dakproblemen graag voor u op! Neem direct contact op met de dakdekker in Hengelo via DakPro.

DakPro in Hengelo:

Lek opsporen

Garantie op alle werkzaamheden

Klantvriendelijke service

Nette afwerkingen bij dakbedekking

Persoonlijk advies

Een ervaren dakdekker in Hengelo nodig?

Dakdekker Nicky

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Nicky van Heintz Timmerwerk, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wat ik mooi vind aan het dakdekkers vak? Dat ik samen met mijn vakkundige team verschillende opdrachten mag uitvoeren. Zo hebben we al veel verschillende daken op mogen leveren. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het dak bij u thuis.

Samen met mijn team voer ik klussen uit in uw regio. U kunt mij inschakelen voor veel verschillende dak werkzaamheden. Ik kom graag een keer bij u langs om u verder te helpen met uw probleem. Ik kijk ernaar uit, tot snel.

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. De aangesloten dakdekker is de specialist in Hengelo die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Zij brengen met hun kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, zij staan voor u klaar. Schakel via DakPro de dakdekker in Hengelo vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van betrouwbaarheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden de lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, bieden ze te allen tijde garantie. Schakel via ons direct een dakdekker in voor een klus in Hengelo en omgeving!

Uitstekende service

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat de aangesloten dakdekkers u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat u via ons zo spoedig mogelijk een dakdekker kan vinden, die u kan helpen met uw dak problemen. De dakdekker aangesloten bij DakPro is u graag van dienst in Hengelo!

Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

156
Overtuigd? Bel de dakdekker voor een afspraak!

Een dakdekker in Hengelo nodig?

Overweegt u de dakbedekking op uw dak te vervangen? Wilt u de isolatie onder uw dakbedekking verbeteren? De dakdekker in Hengelo staat voor u klaar, om u hierbij te helpen. Met een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden aan daken, kunnen ze u altijd van een passende oplossing voorzien. Samen bekijken ze met u welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen en de staat van uw huidige dakbedekking. Door hun ervaring in te zetten om u persoonlijk advies te geven, wordt het makkelijker om tot weloverwogen keuzes te komen. Bovenal is het onverstandig om werkzaamheden aan het dak zelf uit te voeren. Werken op grote hoogte kan behoorlijk eng zijn, zelfs wanneer u geen hoogtevrees heeft. Daarbij brengt dit de nodige risico’s met zich mee! De dakdekker aangesloten bij DakPro helpt u verder bij werkzaamheden aan uw dak.

Diensten van aangesloten dakdekkers van DakPro

De dakdekker in Hengelo biedt u een breed scala aan mogelijkheden. Zo helpen we u onder meer bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking op uw dak. U kunt hierbij kiezen voor een EPDM dakbedekking, maar bijvoorbeeld ook voor een goedkopere bitumen dakbedekking. Vooraf zetten we de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekking voor u op een rijtje. Nadat de nieuwe dakbedekking op uw dak geplaatst is, voorzien de dakdekkers u graag van hulp bij het onderhoud aan de dakbedekking.

Door uw dakbedekking goed te laten onderhouden, zal deze doorgaans langer meegaan. Naast de mogelijkheid om uw dakbedekking te vernieuwen, bieden de aangesloten dakdekkers ook mogelijkheid om uw dakisolatie te verbeteren. Zo neemt uw energieverbruik sterk af! Het leidt tot een besparing op de energiekosten.

Dakdekker in Hengelo inschakelen bij noodsituaties

Normaliter worden werkzaamheden aan uw dak tijdens kantoortijden uitgevoerd. Er zijn echter situaties waarbij u de dakdekker in Hengelo met spoed nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, die ontstaan is als gevolg van een hevige storm. Wanneer u zo’n lekkage niet tijdig zou laten verhelpen, zou dit grote risico’s met zich mee kunnen brengen. Vocht zou via de beschadigde dakbedekking in het houtwerk onder uw dakbedekking kunnen trekken. Hier zorgt het vocht voor houtrot, wat lastig te herstellen is. Daarbij kan rottend hout de stabiliteit van een constructie ernstig verzwakken. Een lekkage is niet de enige noodsituatie waarbij de dakdekker in Hengelo u met spoed helpt. Denk bijvoorbeeld ook een situatie waarbij u dakbedekking los lijkt te komen van het dak.

Noodzaak van vakkundig onderhoud aan het dak

De kans op een lekkage of het losraken van de dakbedekking kan verkleind worden, door regelmatig onderhoud aan uw dak uit te voeren. De dakdekker in Hengelo komt graag jaarlijks bij u langs voor dergelijk onderhoud. Zij controleren de dakbedekking op een beginnende slijtage, om waar nodig reparaties uit te voeren. Soms is het uitvoeren van een reparatie niet meer rendabel. Uw dakbedekking is in zo’n geval dermate ernstig versleten, dat u deze beter volledig kunt laten vervangen. Het vervangen van de dakbedekking bespaart u niet alleen nieuwe reparaties. Ook heeft dit een positieve invloed op de isolatie van uw dak. De dakdekker in Hengelo vertelt u hier graag meer over.

Direct een afspraak maken via DakPro

Wacht niet te lang met het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak of dakbedekking. U wilt een lekkage en soortgelijke complicaties immers voorkomen. De dakdekker aangesloten bij DakPro staat voor u klaar, om u van een professioneel en vakkundig uitgevoerde oplossing te voorzien. Zoals eerder beschreven werd, kunnen ze u vooraf persoonlijk adviseren. Zo komt u makkelijker tot een weloverwogen keuze! Heeft u specifieke vragen over het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak of dakbedekking? Wilt u direct een afspraak inplannen met de dakdekker in Hengelo? Neem in beide gevallen contact via ons op. De dakdekkers helpen u graag verder om uw dak en dakbedekking in een goede conditie te houden! Wat mogen ze voor u doen?

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN IN HENGELO:

Dak renovatie

Dakreparatie

Lekkage verhelpen

Isolatiewaarde verhogen

OVER DAKPRO:

DakPro is hét landelijke dakdekker platform van Nederland. Bij ons vindt u eenvoudig een dakdekker, die u helpt met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staan de aangesloten dakdekkers van DakPro voor u klaar!

Bel Nicky voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Ingo. Hij helpt u graag!

Werkgebied

BIJ DAKPRO VINDT U OOK EEN DAKDEKKER IN:

Dakdekker Hengelo

Neem contact op met Nicky

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan uw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Heintz Timmerwerk
KVK: 83524223

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Heeft u een algemene vraag of wilt u vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Meer weten over dakdekker werkzaamheden in Hengelo?

Op de website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen