logo

Dakdekker Houten- Voor alle dakwerkzaamheden!

Wij lossen alle dakproblemen graag op voor u! DakPro uit Houten zorgt voor de beste service en is ook altijd bereikbaar voor spoed. Neem vandaag nog contact met ons op!

DakPro in Houten:

Detecteert daklekkages

Klantvriendelijke personeel

Garantie op alle werkzaamheden

Isoleren van uw dak

Professioneel te werk

Op zoek naar een dakdekker in Houten?

Dakdekker Rick

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Rick van RJT Dakbedekking B.V., aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wat mij nou uniek maakt? Ik ben al jong in dit vak gerold. Vanaf mijn 21e ben ik namelijk voor mijzelf begonnen en mijn dakdekkersbedrijf is constant aan het groeien. Sinds kort hebben we er ook nog een tweede bus bij. Dit wil zeggen dat we nog meer dakwerkzaamheden uit kunnen voeren in deze regio.

U kunt mij voor verschillende dakwerkzaamheden inschakelen. Of het nu gaat om een huis, garage schuur of woonboot, geen dak is mij te gek. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in uw regio? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist in Houten die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw dak opdracht tot een geslaagd einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een dakreparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel DakPro in Houten vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, wij bieden te allen tijde garantie. Schakel ons direct in voor een klus in Houten en omgeving!

Voortreffelijke service van DakPro

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zullen ervoor zorgen dat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. DakPro helpt u graag in Houten!

Wat vinden klanten van ons?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

75% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel ons om een afspraak te maken!

Op zoek naar een dakdekker in Houten?

Werken op grote hoogte brengt risico’s met zich mee. U moet er hierbij niet aan denken, dat u uitglijdt bij het verleggen van dakpannen of het verwijderen van takken. Niet voor niets vertrouwen veel gezinnen op de hulp van een dakdekker in Houten. Een dakdekker kan verschillende soorten klussen voor u uitvoeren. Denk ten eerste aan het controleren van uw dakbedekking op slijtage. Ook het herstellen van schade aan het dak is een voorbeeld van dakdekkersdiensten. Onze dakdekkers hebben de benodigde ervaring en kennis in huis, om alles op professionele wijze uit te kunnen voeren. Voor welke klussen aan uw dak heeft u een dakdekker in Houten nodig?

Tip: bel bij spoed direct de spoedservice van de dakdekker in Houten! Zo hoeft u nooit lang te wachten, voordat schade aan uw dak of dakbedekking hersteld wordt.

Onze dakdekkers bieden hulp in diverse situaties

Reeds beschreven we een aantal van de klussen, die u door onze dakdekkers in Houten uit kunt laten voeren. Vaak begint onze hulp bij het inventariseren van de staat van uw dak en dakbedekking. Is het zinvol om bestaande dakbedekking te vernieuwen, of doet u er verstandig aan de dakbedekking te laten herstellen? Bij het herstel van de dakbedekking kunt u denken aan het dichtbranden van kleine scheurtjes in een bitumen dakbedekking. Ook kan ervoor gekozen worden om losse stukken van uw zinken dakbedekking te vernieuwen. Zo hoeft niet de volledige dakbedekking vernieuwd te worden, wat een flinke kostenbesparing oplevert. Mocht u uw woning willen verduurzamen, dan kan het vervangen van de dakbedekking wel interessant zijn. Kies bijvoorbeeld voor een modern groen dak. Of laat extra isolatiemateriaal onder uw dakbedekking aanbrengen.

Spoedservice van de dakdekker in Houten

In sommige gevallen wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Mogelijk is er namelijk tijdens een hevige storm schade aan uw dakbedekking ontstaan. Via deze schade kan er vervolgens vocht bij uw woning naar binnen sijpelen. Dit wilt u voorkomen, omdat het voor een nare waterschade kan zorgen. Denk aan vocht wat in het hout van uw dak trekt en hier voor houtrot zorgt. Reden genoeg om de hulp van onze spoedservice in te schakelen. De spoedservice van de dakdekker uit Houten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunt u ook in de avond en zelfs ’s nachts op onze hulp rekenen! Wel zo prettig, want het maakt namelijk dat u zelf het dak niet op hoeft te gaan.

Noodzaak van regelmatig onderhoud aan het dak

Om de kans op beschadigingen aan uw dak en dakbedekking te minimaliseren, is het belangrijk regelmatig onderhoud uit te voeren. Beginnende beschadigingen aan uw dakbedekking kunnen zo tijdig hersteld worden door de dakdekker uit Houten. Denk bijvoorbeeld aan kleine scheurtjes of barstjes in het materiaal op uw dak. Ook kunt u tijdig gewaarschuwd worden, als blijkt dat het vervangen van uw dakbedekking noodzakelijk wordt. Zo wordt u namelijk nooit verrast door een plotselinge hoge kostenpost en heeft u de tijd om uit te zoeken welk type dakbedekking het beste op uw dak past. Dit hoeft u overigens niet alleen te doen. Onze dakdekker in Houten voorziet u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden.

Afspraak inplannen bij onze dakdekker in Houten?

Heeft u ook hulp nodig bij het onderhouden van uw dak en dakbedekking? Bent u benieuwd of het voor u interessant kan zijn om de dakbedekking te laten vervangen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze dakdekker uit Houten. Deze kan u persoonlijk adviseren, door de verschillende opties voor u op een rijtje te zetten. Heeft u een keuze kunnen maken? In dat geval zorgen we graag voor de uitvoering hiervan. Dit doen we op een professionele, vakkundige en bovenal verantwoorde wijze. Zo verzekeren we u van een duurzame oplossing, waar u een lange tijd plezier van heeft. Na het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking komen we graag nog regelmatig langs om het onderhoud voor u uit te voeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN VAN DAKPRO IN HOUTEN:

Dakpannen vervangen

Dakbedekking inspecteren

Daklekkages opsporen

Dak isolatie

Over DakPro:

DakPro is in heel Nederland actief en helpt u met al uw dak problemen. Bij ons zijn uitstekend geselecteerde dakdekkers aangesloten en deze zijn altijd bereikbaar. Dit wil zeggen dat DakPro 24 uur per dag, ook in de avond en het weekend, voor u klaar staat!

Bel Rick voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Rick. Hij helpt u graag!

Een daklekkage in een handomdraai verhelpen

Sijpelt er water via het dak uw woning binnen? Wacht dan vooral niet, maar kom direct in actie. Een daklekkage kan namelijk ontzettend veel schade aanrichten. Indien het water in aanraking komt met hout, kan dit hout gaan rotten. Dit kan de draagkracht van uw dakconstructie verminderen. In het ergste geval stort uw dak in. Reden genoeg dus om bij een lekkage onze dakdekker in Houten in te schakelen. Indien u onze dakdekker contacteert, hoeft u nooit lang te wachten tot wij bij uw woning arriveren. Waarom niet? Omdat wij een speciale spoedservice in het leven hebben geroepen. Deze service is speciaal bedoeld voor noodgevallen en hier rekenen wij een daklekkage zeker toe. De spoedservice van onze dakdekker in Houten is 24/7 bereikbaar. Zelfs ’s avonds en in het weekend verhelpen wij uw daklekkage dus snel.

Schakel dakdekker Houten in om een daklekkage op te lossen

Veel inwoners van Houten proberen eerst zelf een daklekkage te verhelpen. Dit gebeurt met name bij een lek in een plat dak. Een plat dak is immers makkelijk te bereiken. Toch raadt onze dakdekker in Houten u niet aan zelf aan de slag te gaan met een lekkage. Waarom niet? Omdat het probleem vaak niet op de juiste wijze verholpen wordt. Hierdoor keert een daklekkage snel weer terug. Hier hoeft u bij onze dakdekker in Houten niet bang voor te zijn. Ook voorkomt u dat het probleem alleen nog maar erger wordt. Dit gebeurt namelijk regelmatig wanneer mensen zelf aan de slag gaan met een lekkage. Wilt u de schade binnen de perken houden? Doe bij een daklekkage dan direct een beroep op onze dakdekker in Houten.

dakdekker houten
 • Dakbedekking vervangen
 • Lekkend dak?
 • De beste service
Zonnepannen
 • Experts in dakwerkzaamheden
 • Dakisolatie plaatsen
 • Dak laten inspecteren

Dakreparatie door onze dakdekker in Houten

Na een storm doet u er goed aan uw dak te inspecteren. Een storm kan namelijk behoorlijk wat schade aanrichten aan uw dakbedekking. Dit is met name het geval op een plat dak. Zo kunnen rondvliegende takken resulteren in scheuren in de bedekking op uw platte dak. Daarbij komt dat harde windstoten dakpannen van een hellend dak kunnen blazen. Mist er een dakpan of heeft u een scheur in de bedekking op uw platte dak ontdekt? Schakel dan direct onze dakdekker in Houten in. Wij komen in dat geval namelijk snel bij u langs om dakreparatie uit te voeren. Wacht hier vooral niet mee. Grijpt u tijdig in? Dan voorkomt u vaak grote problemen. Door snelle dakreparatie bent u een lekkage bijvoorbeeld vaak een stap voor.

De levensduur van dakbedekking in Houten

Vrijwel alle dakbedekking heeft tegenwoordig een lange levensduur. Zo gaan dakpannen vaak minimaal 50 jaar mee. Met nieuwe dakbedekking op platte daken kunt u ongeveer 25 jaar vooruit. Heeft u de dakbedekking op een plat of hellend dak nog nooit vervangen? Dan kan het zijn dat de bedekking het eind van zijn levensduur bereikt heeft. In dat geval kan onze dakdekker in Houten dakreparatie uitvoeren. De reparatie richt zich in dit geval op het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van nieuwe. Met name het aanbrengen van nieuwe dakbedekking dient zeer nauwkeurig te gebeuren. Een verkeerde plaatsing heeft namelijk vaak een lekkage tot gevolg. Daarom laat u dit over aan onze dakdekker in Houten. Wilt u de kosten drukken? Dan kunt u eventueel wel zelf uw dakpannen verwijderen. Wij raden het u echter af om de bedekking van uw platte dak zelf te verwijderen.

Waarom een dakinspectie uitbesteden in Houten?

Dankzij het dak op uw woning zit u er altijd droog en warmpjes bij. Veel inwoners van Houten vinden het vanzelfsprekend dat een dak water en kou buiten houdt. Zo vanzelfsprekend is dit echter niet. Er kan namelijk een lekkage ontstaan wanneer u nooit op- of omkijkt naar uw dakbedekking. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Laat in dat geval minimaal één keer per jaar een dakinspectie uitvoeren door onze dakdekker in Houten.

Waarom zou u een dakinspectie niet zelf uit kunnen voeren?

Menig inwoner van Houten vindt het wat overdreven om voor een dakinspectie een specialist in te schakelen. Zij zijn van mening dat ze prima zelf hun dak kunnen controleren. Bij een plat dak is dit inderdaad mogelijk. Gaat u zelf inspecteren? Dan moet u wel weten waar u op moet letten. De meeste mensen weten dit niet. Geldt dit ook voor u? Vraag uzelf dan af of u toch niet beter een beroep doet op onze dakdekker in Houten.

Wat zijn de voordelen om uw dakinspectie uit te laten voeren door een dakdekker in Houten?

Onze dakdekker in Houten voert het hele jaar door diverse inspecties aan daken uit. Wij inspecteren niet alleen platte daken, maar ook hellende daken. Wat het voordeel is van een dakinspectie door onze professionals? Dat problemen aan uw dak altijd aan het licht komen. Onze dakdekker in Houten weet namelijk precies waar hij op moet letten. Zitten er zwakke plekken in de bedekking op uw platte dak? Of zijn uw dakpannen niet goed meer? Dan valt dit onze dakdekker altijd direct op. Uiteraard kunnen wij de zwakke plekken direct te lijf gaan. Laat u een dakinspectie uitvoeren door onze dakdekker in Houten? Dan bent u problemen zoals een lekkage vaak een stap voor.

dakdekker houten
 • Dakbedekking laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

logo

Over ons

DakPro is een dakdekkersbedrijf die zorg draagt voor alle daken in Houten en omgeving. Onze dakdekkers kunt u onder andere inschakelen voor dakreparaties, onderhoud aan het dak, maar ook voor het vervangen of aanleggen van daken. Naast deze reguliere klussen kunt u onze dakdekkers ook bellen met spoed. Deze spoedservice is niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend bereikbaar. Onze dakdekkers komen snel naar u toe om te zorgen voor een oplossing. Dit kan onder andere zijn bij een daklekkage of een kapotte dakbedekking.

Waar kunt u ons voor inschakelen? De dakdekkers van DakPro zijn beschikbaar voor alle werkzaamheden aan het dak. Denk hierbij aan dakbedekking leggen, dakisolatie, daklekkage, dak vervangen, dakreparatie, dakonderhoud, dakgoot repareren, dakrenovatie én dakinspectie.

Bij de klussen waar u de dakdekkers van DakPro inschakelt, staan wij garant dat onze service uitstekend is. Daarnaast zorgen wij altijd voor een professionele uitvoering. De materialen die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit en wij zorgen dat alles netjes afgewerkt is. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 030-7820564.

logo

Contact

Bent u opzoek naar een goede dakdekker in en rondom Houten? Neem dan meteen contact met DakPro op! DakPro is overdag, ’s nachts, doordeweeks en in het weekend bereikbaar.

Waarom DakPro?

 • 24/7 bereikbaar
 • Spoedservice
 • Wij komen meteen
 • Dakwerkzaamheden
 • Daklekkage verhelpen
 • Dakexperts