logo

Dakdekker Houten- Voor alle dakwerkzaamheden!

Wij lossen alle dakproblemen graag op voor u! DakPro uit Houten zorgt voor de beste service en is ook altijd bereikbaar voor spoed. Neem vandaag nog contact met ons op!

DakPro in Houten:

Detecteert daklekkages

Klantvriendelijke personeel

Isoleren van uw dak

Professioneel te werk

Op zoek naar een dakdekker in Houten?

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist in Houten die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw dak opdracht tot een geslaagd einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een dakreparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel DakPro in Houten vandaag nog in!

logo

Voortreffelijke service van DakPro

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zullen ervoor zorgen dat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. DakPro helpt u graag in Houten!

Overtuigd? Bel ons om een afspraak te maken!

Ervaren dakdekker uit Houten nodig?

Het kan behoorlijk eng zijn om werkzaamheden aan het dak van uw woning zelf uit te voeren. Er moet op grote hoogte worden gewerkt, wat zelfs zonder hoogtevrees behoorlijk spannend is. Daarbij wilt u de kans op complicaties, zoals een lekkage, minimaliseren. Het is een van de redenen dat wordt aangeraden om een dakdekker in Houten in te schakelen bij klussen op het dak. DakPro biedt u de hulp die u wenst! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden, kunnen we u altijd van een vakkundige oplossing voorzien. Niet alleen helpen we u bij het uitvoeren van deze klussen aan uw dak. Ook geven we u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Weet u bijvoorbeeld welk type dakbedekking het meest duurzaam is voor een plat dak? Wij vertellen het u graag!

Diensten die DakPro u aanbiedt

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we u een breed scala aan diensten. Zo helpen we u onder meer bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking op uw dak. Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking wordt altijd voorafgegaan door een advies over de mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor dakbedekking van EPDM? Of gaat uw voorkeur uit naar het iets goedkopere bitumen? Nadat de dakbedekking op uw dak is aangebracht blijven we u graag van dienst zijn. Zo kunnen we jaarlijks bij u terugkomen om de dakbedekking te onderhouden. Naast de mogelijkheid om uw dakbedekking te vernieuwen, kunt u ook een verbetering van de dakisolatie overwegen. Op deze manier neemt uw energieverbruik af, terwijl uw isolatiewaarde toeneemt. Dit heeft een positieve invloed op de waarde van uw woning.

Met spoed een dakdekker uit Houten inschakelen

Het merendeel van de werkzaamheden aan uw dak kunnen tijdens kantoortijden worden uitgevoerd. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u onze dakdekker in Houten met spoed nodig heeft! Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, als gevolg van een hevige storm. Of wat te denken van een situatie, waarbij een deel van de dakbedekking los is komen te zitten? In beide gevallen kunt u rekenen op de spoedservice van DakPro. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. We zijn altijd snel ter plaatse, om u van een (tijdelijke) oplossing te voorzien. Het is niet altijd mogelijk om direct een structurele oplossing te bieden. In dat geval komen we op een later moment nog eens bij u terug.

Uw dak onderhouden is van groot belang

Om de kans op het losraken van uw dakbedekking of een lekkage te minimaliseren, is goed onderhoud aan uw dak essentieel. Laat onze dakdekker uit Houten eens per jaar bij u langskomen. Hierbij controleren we uw dakbedekking op een beginnende slijtage. Vaak is het met een gasbrander mogelijk om de slijtage te herstellen. Bij een ernstige vorm van slijtage kan het slimmer zijn om de dakbedekking te vervangen. Het voorkomt dat u steeds vaker een reparatie uit moet laten voeren. Daarbij heeft het vervangen van de dakbedekking vaak een positieve invloed op de isolatie van uw dak. Onze dakdekker uit Houten zal u altijd adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw dak.

Direct een afspraak maken met DakPro?

Bent u benieuwd welke hulp onze dakdekker uit Houten u kan bieden? Of wilt u meer weten over onze aanpak bij het vernieuwen van uw dakbedekking? Neem contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Door de mogelijkheden op een rijtje te zetten, wordt het makkelijk om weloverwogen keuzes te maken. Dit geldt niet alleen voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, maar bijvoorbeeld ook voor het verbeteren van uw dakisolatie. Bovenal zorgen wij dat werkzaamheden aan uw dak op een professionele en vakkundige wijze worden uitgevoerd. De kans op complicaties is zodoende minimaal! U moet er niet aan denken, dat u al snel te maken krijgt met een lekkage.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN VAN DAKPRO IN HOUTEN:

Dakpannen vervangen

Dakbedekking inspecteren

Daklekkages opsporen

Dak isolatie

Over DakPro:

DakPro is in heel Nederland actief en helpt u met al uw dak problemen. Bij ons zijn uitstekend geselecteerde dakdekkers aangesloten en deze zijn altijd bereikbaar. Dit wil zeggen dat DakPro 24 uur per dag, ook in de avond en het weekend, voor u klaar staat!

Een daklekkage in een handomdraai verhelpen

Sijpelt er water via het dak uw woning binnen? Wacht dan vooral niet, maar kom direct in actie. Een daklekkage kan namelijk ontzettend veel schade aanrichten. Indien het water in aanraking komt met hout, kan dit hout gaan rotten. Dit kan de draagkracht van uw dakconstructie verminderen. In het ergste geval stort uw dak in. Reden genoeg dus om bij een lekkage onze dakdekker in Houten in te schakelen. Indien u onze dakdekker contacteert, hoeft u nooit lang te wachten tot wij bij uw woning arriveren. Waarom niet? Omdat wij een speciale spoedservice in het leven hebben geroepen. Deze service is speciaal bedoeld voor noodgevallen en hier rekenen wij een daklekkage zeker toe. De spoedservice van onze dakdekker in Houten is 24/7 bereikbaar. Zelfs ’s avonds en in het weekend verhelpen wij uw daklekkage dus snel.

Schakel dakdekker Houten in om een daklekkage op te lossen

Veel inwoners van Houten proberen eerst zelf een daklekkage te verhelpen. Dit gebeurt met name bij een lek in een plat dak. Een plat dak is immers makkelijk te bereiken. Toch raadt onze dakdekker in Houten u niet aan zelf aan de slag te gaan met een lekkage. Waarom niet? Omdat het probleem vaak niet op de juiste wijze verholpen wordt. Hierdoor keert een daklekkage snel weer terug. Hier hoeft u bij onze dakdekker in Houten niet bang voor te zijn. Ook voorkomt u dat het probleem alleen nog maar erger wordt. Dit gebeurt namelijk regelmatig wanneer mensen zelf aan de slag gaan met een lekkage. Wilt u de schade binnen de perken houden? Doe bij een daklekkage dan direct een beroep op onze dakdekker in Houten.

dakdekker houten
 • Dakbedekking vervangen
 • Lekkend dak?
 • De beste service
dakdekker houten
 • Experts in dakwerkzaamheden
 • Dakisolatie plaatsen
 • Dak laten inspecteren

Dakreparatie door onze dakdekker in Houten

Na een storm doet u er goed aan uw dak te inspecteren. Een storm kan namelijk behoorlijk wat schade aanrichten aan uw dakbedekking. Dit is met name het geval op een plat dak. Zo kunnen rondvliegende takken resulteren in scheuren in de bedekking op uw platte dak. Daarbij komt dat harde windstoten dakpannen van een hellend dak kunnen blazen. Mist er een dakpan of heeft u een scheur in de bedekking op uw platte dak ontdekt? Schakel dan direct onze dakdekker in Houten in. Wij komen in dat geval namelijk snel bij u langs om dakreparatie uit te voeren. Wacht hier vooral niet mee. Grijpt u tijdig in? Dan voorkomt u vaak grote problemen. Door snelle dakreparatie bent u een lekkage bijvoorbeeld vaak een stap voor.

De levensduur van dakbedekking in Houten

Vrijwel alle dakbedekking heeft tegenwoordig een lange levensduur. Zo gaan dakpannen vaak minimaal 50 jaar mee. Met nieuwe dakbedekking op platte daken kunt u ongeveer 25 jaar vooruit. Heeft u de dakbedekking op een plat of hellend dak nog nooit vervangen? Dan kan het zijn dat de bedekking het eind van zijn levensduur bereikt heeft. In dat geval kan onze dakdekker in Houten dakreparatie uitvoeren. De reparatie richt zich in dit geval op het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van nieuwe. Met name het aanbrengen van nieuwe dakbedekking dient zeer nauwkeurig te gebeuren. Een verkeerde plaatsing heeft namelijk vaak een lekkage tot gevolg. Daarom laat u dit over aan onze dakdekker in Houten. Wilt u de kosten drukken? Dan kunt u eventueel wel zelf uw dakpannen verwijderen. Wij raden het u echter af om de bedekking van uw platte dak zelf te verwijderen.

Waarom een dakinspectie uitbesteden in Houten?

Dankzij het dak op uw woning zit u er altijd droog en warmpjes bij. Veel inwoners van Houten vinden het vanzelfsprekend dat een dak water en kou buiten houdt. Zo vanzelfsprekend is dit echter niet. Er kan namelijk een lekkage ontstaan wanneer u nooit op- of omkijkt naar uw dakbedekking. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Laat in dat geval minimaal één keer per jaar een dakinspectie uitvoeren door onze dakdekker in Houten.

Waarom zou u een dakinspectie niet zelf uit kunnen voeren?

Menig inwoner van Houten vindt het wat overdreven om voor een dakinspectie een specialist in te schakelen. Zij zijn van mening dat ze prima zelf hun dak kunnen controleren. Bij een plat dak is dit inderdaad mogelijk. Gaat u zelf inspecteren? Dan moet u wel weten waar u op moet letten. De meeste mensen weten dit niet. Geldt dit ook voor u? Vraag uzelf dan af of u toch niet beter een beroep doet op onze dakdekker in Houten.

Wat zijn de voordelen om uw dakinspectie uit te laten voeren door een dakdekker in Houten?

Onze dakdekker in Houten voert het hele jaar door diverse inspecties aan daken uit. Wij inspecteren niet alleen platte daken, maar ook hellende daken. Wat het voordeel is van een dakinspectie door onze professionals? Dat problemen aan uw dak altijd aan het licht komen. Onze dakdekker in Houten weet namelijk precies waar hij op moet letten. Zitten er zwakke plekken in de bedekking op uw platte dak? Of zijn uw dakpannen niet goed meer? Dan valt dit onze dakdekker altijd direct op. Uiteraard kunnen wij de zwakke plekken direct te lijf gaan. Laat u een dakinspectie uitvoeren door onze dakdekker in Houten? Dan bent u problemen zoals een lekkage vaak een stap voor.

dakdekker houten
 • Dakbedekking laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Over ons

DakPro is een dakdekkersbedrijf die zorg draagt voor alle daken in Houten en omgeving. Onze dakdekkers kunt u onder andere inschakelen voor dakreparaties, onderhoud aan het dak, maar ook voor het vervangen of aanleggen van daken. Naast deze reguliere klussen kunt u onze dakdekkers ook bellen met spoed. Deze spoedservice is niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar. Onze dakdekkers komen snel naar u toe om te zorgen voor een oplossing. Dit kan onder andere zijn bij een daklekkage of een kapotte dakbedekking.

Waar kunt u ons voor inschakelen? De dakdekkers van DakPro zijn beschikbaar voor alle werkzaamheden aan het dak. Denk hierbij aan dakbedekking leggen, dakisolatie, daklekkage, dak vervangen, dakreparatie, dakonderhoud, dakgoot repareren, dakrenovatie én dakinspectie.

Bij de klussen waar u de dakdekkers van DakPro inschakelt, staan wij garant dat onze service uitstekend is. Daarnaast zorgen wij altijd voor een professionele uitvoering. De materialen die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit en wij zorgen dat alles netjes afgewerkt is. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 030-7820507.

logo

Contact

Bent u opzoek naar een goede dakdekker in en rondom Houten? Neem dan meteen contact met DakPro op! DakPro is overdag, ’s nachts, doordeweeks en in het weekend bereikbaar.

Waarom DakPro?

 • 24/7 bereikbaar
 • Spoedservice
 • Wij komen meteen
 • Dakwerkzaamheden
 • Daklekkage verhelpen
 • Dakexperts