Dakdekker Leeuwarden - Van Gestel is de vakkundige dakdekker uit de regio

Van Gestel lost al uw dakproblemen graag voor u op. Neem vandaag nog contact op met de dakdekker in Leeuwarden via DakPro!

DakPro in Leeuwarden:

Lekkagedienst

Garantie op alle werkzaamheden

De juiste vakkennis

Optimale dakisolatie

Deskundige medewerkers

Per direct hulp nodig van een dakdekker in Leeuwarden?

Dakdekker Dani

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Dani van VAN GESTEL ONDERHOUD, aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Mijn team en ik hebben een voorliefde voor daken. De uiteenlopende opdrachten maakt ons werk zo fantastisch. Dankzij onze vele jaren ervaring en kennis zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat elk dak in topconditie blijft.

U kunt ons echter voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Geen dak is namelijk te groot of te klein voor onze dakdekkers. Bent u op zoek naar ervaren dakdekkers in uw regio? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Via ons kunt u de specialist in Leeuwarden inschakelen als u werkzaamheden rondom uw dak heeft. Zij brengen met hun ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, de dakdekkers staan voor u klaar. Schakel via DakPro de dakdekker in Leeuwarden in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, zij bieden te allen tijde garantie. Schakel via ons direct een dakdekker in voor een klus in Leeuwarden en omgeving!

Uitstekende service

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat onze aangesloten dakdekkers hun klanten goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat de dakdekker u zo spoedig mogelijk kan helpen met uw dak problemen. De dakdekker is u graag van dienst in Leeuwarden!

Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

Beoordelingen door

feedback company logo

Beoordelingen van recente klussen

151
Overtuigd? Bel de dakdekker voor een afspraak!

Dakdekker in Leeuwarden nodig?

Direct op zoek naar een dakdekker in Leeuwarden? Bijvoorbeeld doordat er acute problemen zijn? Dan is het belangrijk om via DakPro de juiste specialist te vinden. Dit is de beste manier om tot een snelle oplossing te komen. Juist ook omdat problemen met daken altijd een directe oplossing vergen. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de schade zal zijn. Direct een vakman op het gebied van daken inschakelen voorkomt dit.

Het is dan natuurlijk wel van belang om te weten wat deze specialist allemaal doet. Daarom is het goed om de volgende kennis door te nemen. Aan de hand daarvan is goed te bepalen welke mogelijkheden er liggen.

Welke werkzaamheden verzorgt een aangesloten dakdekker van DakPro voor u?

De werkzaamheden die een dakdekker in Leeuwarden aanneemt, zijn zeer divers. Zo zijn er mogelijkheden om de dakbedekking aan te leggen. Dan is ook direct de dakisolatie doen een slimme zet. Met behulp van isolatieplaten is de woning direct meer waard. Bovendien is dit energiezuinig. Ook wanneer het dak er al ligt heeft de dakdekker waarde. Bijvoorbeeld als het gaat om dakonderhoud. Daarmee is schade preventief aan te pakken. Al kan er soms toch een dakreparatie nodig zijn. Zoals ook daklekkage soms voorkomt. In alle gevallen is het slim om de specialist erbij te betrekken. Dit is precies wat de dakdekker in Leeuwarden doet. Er zijn veel verschillende zaken die via deze weg een zijn op te lossen. Dit zorgt dat het dak in goede conditie blijft op elk moment.

Direct met spoed een dakdekker in Leeuwarden inschakelen?

Spoed is vaak gewenst bij het werk van een dakdekker in Leeuwarden. Dat komt door het ontstaan van schade. Dit komt aan het licht op het moment dat noodsituaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan zeer slecht weer met neerslag of stevige windstoten. Juist dan zal opvallen dat het dak kapot is. Of dat er daklekkage optreedt. Dit verdient direct een oplossing. Daar is dan de specialist bij nodig. Die zorgt dat het probleem snel is opgelost.

Het dak moet altijd goede bescherming bieden. Met een reparatie is het makkelijk mogelijk om te zorgen dat het dak weer beschermt, maar dit ook doet in de toekomst. Alleen al om die reden is een professionele dakdekker in Leeuwarden de juiste vakman om in te schakelen voor dit type zaken. Maak hier direct gebruik van.

Dakbedekking en dakonderhoud voor een goed dak

Een goed dak begint bij goede dakbedekking. Vaak is de keuze dan die voor dakpannen. Ook EPDM is populair. Tegenwoordig komen andere opties meer en meer op. Denk bijvoorbeeld aan een groen dak. In alle gevallen is goede bescherming door het dak gegarandeerd. Wel is onderhoud hier een belangrijke factor in. Regelmatig dakonderhoud doen houdt het dak ook in optimale staat. Dit is belangrijk omdat op die manier problemen vroeg te constateren zijn. Denk aan kleine schade aan het dak. Dit is dan te repareren. Ook is het slim om de isolatie hierbij te betrekken. Zo blijft de woning ook optimaal energiezuinig. In alle gevallen is het slim om de dakdekker in Leeuwarden te laten zorgen dat alles op de juiste manier gebeurt. Dit geeft meer zekerheid op goede kwaliteit. Dat is in het geval van daken natuurlijk altijd heel belangrijk.

Snel een telefonische afspraak maken met de dakdekker in Leeuwarden

Telefonisch in contact komen met een dakdekker in Leeuwarden is simpel te verzorgen. Door via DakPro te bellen is direct contact te leggen met de beste specialisten op dit gebied. Dit is belangrijk. Op die manier zijn spoedsituaties aan te pakken. Door de beschikbaarheid van 24 uur per dag en 7 dagen per week is op elk moment direct een goede dakdekker in Leeuwarden langs te sturen. De vakman zal dan snel voor de deur staan.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN IN LEEUWARDEN:

Plaatsen van dakbedekking

Dak onderhoud

Daklekkages oplossen

Isolatiewaarde verhogen

OVER DAKPRO:

DakPro is hét landelijke dakdekker platform van Nederland. Bij ons vindt u eenvoudig een dakdekker, die u helpt met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staan de aangesloten dakdekkers van DakPro voor u klaar!

Bel Dani voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Dani. Hij helpt u graag!

Werkgebied

BIJ DAKPRO VINDT U OOK EEN DAKDEKKER IN:

Dakdekker Leeuwarden

De laatste innovaties in Leeuwarden

De provincie Friesland is veel bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. Dit valt ook te merken in het mooie Leeuwarden. Wijken en woningen in Leeuwarden worden steeds duurzamer. Het kan zijn dat u zelf ook uw woning wilt innoveren, maar misschien weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Daar kunnen de aangesloten dakdekkers u bij helpen. De laatste innovaties uit Leeuwarden hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Subsidie groendak Leeuwarden

Op jaarbasis valt er behoorlijk wat neerslag in Nederland. Ook in Leeuwarden valt jaarlijks behoorlijk wat hemelwater naar beneden. In steden is vaak aanzienlijk minder groen aanwezig dan in dorpen en op het platteland. Dit kan ervoor zorgen dat er wateroverlast ontstaat. Het water wordt immers niet vastgehouden door beplanting, maar moet allemaal door het riool verwerkt worden. Indien het om een grote  hoeveelheid water gaat, kan dit overlast met zich meebrengen. U kunt als inwoner van Leeuwarden echter een bijdrage leveren aan het tegengaan van wateroverlast. Hoe? Door te kiezen voor een groendak. Een groendak houdt het water vast, waardoor het riool minder hoeft te verwerken. Zo’n dak is echter niet goedkoop. De gemeente Leeuwarden heeft soms subsidies of leningen beschikbaar. Kijk op de site van het Energie Loket voor de huidige mogelijkheden.

De voorwaarden van de subsidie

Uiteraard is de subsidie voor een groendak niet voor iedereen weggelegd. Zo geldt deze bijvoorbeeld alleen voor mensen die woonachtig zijn in de gemeente Leeuwarden. Daarnaast moet u zelf eigenaar zijn van het betreffende pand. U kunt ook subsidie krijgen wanneer u toestemming heeft van de verhuurder voor de aanleg van een groendak. Verder moet het dak een minimale oppervlakte hebben van 6 m2. Wilt u er zeker van zijn dat u in aanmerking komt voor de subsidie? Laat de dakdekker in Leeuwarden dan eens langskomen. Zij kunnen u namelijk direct vertellen of u in aanmerking komt voor de subsidie. De hoogte van de subsidie is overigens niet voor iedereen hetzelfde. Het bedrag dat u ontvangt hangt van een aantal factoren af, zoals de grootte van het dak.

Zelf een groendak plaatsen of laten doen?

Er zijn genoeg inwoners van Leeuwarden die denken dat zij zelf wel even een groendak aan kunnen leggen. Het planten van struiken en gewassen is namelijk niet bijzonder moeilijk. Toch is het verstandig om een groendak aan te laten leggen door de dakdekker in Leeuwarden. Waarom? Omdat de subsidie anders aan uw neus voorbij gaat. Een groendak moet namelijk altijd aangelegd worden door een specialistische dakdekker in Leeuwarden. Ga dus zeker niet zelf aan de slag. Doet u dat toch? Dan wordt een groendak in Leeuwarden inderdaad wel een duur grapje.

Subsidie blauw-groendak in Leeuwarden

Wilt u als inwoner van Leeuwarden de wateroverlast in de stad tegengaan? Dan heeft u naast een groendak nog een andere optie. U kunt namelijk ook kiezen voor een blauw-groendak. Wat het verschil is met een groendak? Dat het water bij een blauw-groendak op uw dak blijft staan. Het water kunt u onder meer gebruiken voor gras of planten op uw dak. U kunt het water echter ook inzetten voor het doorspoelen van uw toilet of het sproeien van uw tuin. Net als een groendak is een blauw-groendak ook niet goedkoop. Kijk op de site van het Energie Loket om te zien of u hiervoor subsidie of een lening kunt krijgen. De dakdekker in Leeuwarden kan u ook in dit geval uitsluitsel geven met betrekking tot de subsidie.

De voordelen van een blauw-groendak

Bent u benieuwd naar de voordelen van een blauw-groendak? De dakdekker in Leeuwarden kan u dit haarfijn uitleggen. Allereerst gaat zo’n dak minimaal twee keer zo lang mee als een gewoon dak. Hoe dit komt? Doordat het dak niet blootgesteld wordt aan zonlicht. De dakbedekking wordt hierdoor niet aangetast. Daarnaast zorgt een blauw-groendak er ook nog eens voor dat de warmte in de zomermaanden buiten blijft. Tot slot gaat zo’n dak ook goed samen met zonnepanelen. Sterker nog, het rendement wordt er zelfs door verhoogd. Bent u overtuigd van de voordelen? Laat een blauw-groendak dan plaatsen door de dakdekker in Leeuwarden. Ga hier niet zelf mee aan de slag. Ook hier geldt namelijk dat u in dat geval de subsidie misloopt. Dit is niet het geval wanneer u de dakdekker in Leeuwarden een blauw-groendak laat aanleggen.

Neem contact op met Dani

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan uw dak. Liever eerst een offerte? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

VAN GESTEL ONDERHOUD
KVK: 81803958

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Heeft u een algemene vraag of wilt u vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Meer weten over dakdekker werkzaamheden in Leeuwarden?

Op de website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen