Wij komen met spoed naar u toe en zorgen voor een oplossing!

Waar kan Dakdekker Aan Huis u helpen?

Een lekkage onder uw dak? Schakel de lekkagedienst in!

Een lekkage vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets! Het opsporen van de bron van een lekkage is vaak een ingewikkelde klus, daarbij is het erg lastig om de lekkage zelf te verhelpen. Om een ernstige en vaak blijvende waterschade tegen te gaan is het sterk aan te raden om bij een lekkage zo snel mogelijk onze lekkagedienst in te schakelen.

Wij helpen u met het oplossen van de lekkage, door de bron voor u op te sporen en direct voor een passende oplossing te zorgen. In sommige gevallen is het dichtbranden van de gaatjes en scheurtjes in uw dakbedekking voldoende, in andere gevallen moet uw dakbedekking (gedeeltelijk) vervangen worden.

Waterschade aan het houtwerk van uw dak

LekkagedienstAls gevolg van een lekkage onder uw dakbedekking kan er schade aan het houtwerk van uw dak ontstaan. Mocht u de hulp van de lekkagedienst van Dakdekker Aan Huis niet op tijd inschakelen, dan betekent dit vaak dat het vocht via uw dak bij uw woning naar binnen kan sijpelen. Eenmaal binnen trekt het vocht in het houtwerk van uw dak, waardoor rottende plekken zullen ontstaan.

Mocht de lekkagedienst te laat komen voor het voorkomen van waterschade, dan helpt Dakdekker Aan Huis u graag bij het verhelpen van de rottende plekken in uw houtwerk. Zo worden verdere complicaties voorkomen.

Het werk van de lekkagedienst

De lekkagedienst van Dakdekker Aan Huis beschikt over speciale apparatuur, waarmee het opsporen van een lekkage een stuk eenvoudiger wordt. Met een lamp kunnen we het waterspoor volgen om de bron van de lekkage te achterhalen. Ook wanneer u twijfelt of u last heeft van een lekkage is het aan te raden om Dakdekker Aan Huis in te schakelen. Dit biedt u zekerheid en voorkomt verdere waterschade!

Oplossingen die wij u kunnen bieden zijn bijvoorbeeld het dichtkitten van een gat, het dichtbranden van de dakbedekking of het vervangen van een gedeelte van het dak.

Waarom Dakdekker Aan Huis:

  • 24/7 beschikbaar
  • Spoedservice
  • Snel op locatie
  • Expert in dakbedekking
  • Daklekkages
  • De beste dakisolatie

Hoe werkt het?

1. Probleem

Is uw dak beschadigd, heeft u een lekkage of andere dakproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en u vind direct een dakdekker bij u in de buurt.

3. Oplossing

Wij komen meteen naar u toe om voor een professionele oplossing te zorgen.