DakPro is een landelijk platform dat in heel Nederland actief is. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een lokale dakdekker. Er zijn meer dan 15 dakdekkers aangesloten bij DakPro, deze zitten verspreidt over heel Nederland. De dakdekkers zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud voor spoedklussen aan het dak. Maar u kunt hen echter ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van daken. Daarnaast beschikken ze over een spoedservice. Deze spoedservice is onder andere dag en nacht bereikbaar. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard komen de dakdekkers dan direct naar u toe om voor een oplossing te zorgen!

Waarvoor kunt u de aangesloten dakdekkers inschakelen?

De aangesloten dakdekkers van DakPro zijn beschikbaar voor alle dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het aanleggen of verbeteren van dakisolatie, het repareren van lekkages, het aanleggen of vervangen van dakbedekkingen en dakbedekkingen. Voor al het onderhoud en voor reparatie- en installatiewerkzaamheden voor het dak kunt u de dakdekkers inschakelen.

Wilt u meer informatie?

De dakdekkers gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Ze werken daarbij met de beste materialen en werken alles netjes af. Heeft u vragen of opmerkingen? Voor meer informatie kunt u contact met een aangesloten dakdekker of DakPro opnemen.

Wij stellen u graag voor aan onze aangesloten dakdekkers:

Bart
Bart

De mooiste klus die ik ooit heb gedaan is het renoveren van het dak van het Centraal Station in Den Bosch. Ik moest hiervoor in de avonden en nachten werken. Ik zal deze klus nooit vergeten!

Robert
Robert

Ik vind het mooiste aan het werk als dakdekker dat een heel groot deel van mijn familie in dit vak zit. Hierdoor kan ik mijn kennis en werkzaamheden met hun delen waardoor we van elkaar leren.

Rick
Rick

Ik ben al heel jong begonnen als dakdekker en toen ik 21 jaar was begon ik mijn eigen bedrijf. Ik ben nog steeds met mijn bedrijf aan het groeien en doe het elke dag met veel plezier.

Ingo
Ingo

Samen met mijn team heb ik al verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Naast daken zoals bij u thuis heb ik ook daken mogen opleveren van onder andere bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Mert
Mert

Ik word gelukkig tijdens mijn werk als ik klanten tevreden maak. De klant komt namelijk met een probleem bij mij en in overleg met de klant ga ik dan dit probleem oplossen met mijn team.

Sjors
Sjors

Ik ben begonnen als dakdekker door mijn opa. Als kleine jongen ging ik al mee en dan vond ik het heel interessant om mijn opa bezig te zien. Nu vele jaren later doe ik het nog steeds met plezier!

Joeri
Joeri

Mijn broer was al een aantal jaar dakdekker. Hij liet mij dan foto’s zien van zijn werk waardoor ik enthousiast werd. Een aantal jaar later ben ik daardoor ook begonnen als dakdekker.

Jaoudi
Jaoudi

Ik ben begonnen als dakdekker toen ik 15 jaar oud was. Ik mocht toen namelijk een keer meehelpen bij de vader van een vriend van mij. Na een aantal jaar ben ik een eigen bedrijf begonnen.

Marcel
Marcel

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring als dakdekker. Ik vind het mooiste van mijn werk als dakdekker dat ik elke dag in de buitenlucht bezig ben en veel contact heb met mijn klanten wat ik fijn vind.

Brian
Brian

Als dakdekker ben ik erg trots op mijn team waar ik al jaren mee samen werk. Doordat we al een lange tijd samenwerken weet ik wat ik aan ze heb en zijn we goed op elkaar ingespeeld.

Jeroen
Jeroen

Ik help graag mensen als ze een probleem hebben aan hun dak en ik maak dan ook een praatje met de klant. Ik vind het namelijk ook belangrijk dat de klant tevreden is.

Brahim
Brahim

Als dakdekker ben ik elke dag buiten bezig. Ik merk dat ik hier heel gelukkig van word en het daardoor nog steeds elke dag met veel plezier doe. Dit probeer ik over te brengen naar de klant.

Michael
Michael

Ik heb ondertussen al vele jaren ervaring als dakdekker. Ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk en dat komt voornamelijk door het goede contact met de klanten.

Vind een dakdekker in uw regio.