DakPro is een dakdekkersbedrijf dat in heel Nederland actief is. Wij zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud voor spoedklussen aan het dak. Maar u kunt ons echter ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van daken. Daarnaast beschikken wij over een spoedservice. Onze spoedservice is onder andere dag en nacht bereikbaar. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard komen we dan direct naar u toe om voor een oplossing te zorgen!

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

DakPro is beschikbaar voor alle dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het aanleggen of verbeteren van dakisolatie, het repareren van lekkages, het aanleggen of vervangen van dakbedekkingen en dakbedekkingen. Voor al het onderhoud en voor reparatie- en installatiewerkzaamheden voor het dak kunt u ons inschakelen.

Wilt u meer informatie?

Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. We werken daarbij met de beste materialen en werken alles netjes af. Heeft u vragen of opmerkingen? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

24/7 bereikbare spoedservice

DakPro biedt 24/7 bereikbare spoedservice in verschillende regio’s in Nederland. Ideaal als u dakschade heeft die snel hersteld moet worden. Dit kan doordeweeks, maar ook ’s avonds en in het weekend. Denk hierbij aan stormschade waardoor er een gat in het dak is geslagen, hierdoor stroomt er hemelwater de woning in. Uw dakdekker kan in zo’n geval een noodvoorziening treffen totdat het dak definitief kan worden hersteld. Ook in geval van brandschade kunt u een beroep doen op de 24/7 bereikbare spoedservice van DakPro.

Gekwalificeerde dakdekkers

DakPro werkt uiteraard uitsluitend met gekwalificeerde dakdekkers. Wij verstaan ons vak en hebben kennis van allerlei soorten daken. Of u nu een dak met dakpannen heeft, een dak met een bitumen of pvc bedekking of een modern groendak. Uw dakdekker kan schade aan uw dak snel en deskundig herstellen of een geheel nieuw dak aanleggen. Onze gekwalificeerde dakdekkers gaan bij u het dak op voor een dakinspectie. Onze dakdekkers kunnen mogelijke problemen in een vroegtijdig stadium constateren en verhelpen.

Passende oplossingen

De dakdekkers van DakPro bieden altijd passende oplossingen. Als u een acuut probleem met uw dak heeft, zoals stormschade, brand of een blikseminslag dan kunt u rekenen op snelle en deskundige service door onze ervaren dakdekkers. Als uw dak niet direct kan worden gerepareerd. Dan neemt de dakdekker een noodmaatregel om inregenen te voorkomen. Tot het moment dat de reparatie kan plaatsvinden. Dit is uiteraard zo spoedig mogelijk. Denken in passende oplossingen is één van de belangrijke voordelen van DakPro.

Schakel ons direct in.