Dakdekker Rotterdam - Uw vertrouwde dakdekker

Wij lossen al uw dakproblemen graag voor u op! DakPro uit Rotterdam geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

DakPro in Rotterdam:

Last van een daklekkage?

Garantie op alle werkzaamheden

Uitstekende service

Expert in dakwerkzaamheden

Ervaren monteurs

Heeft u de hulp nodig van een erkende dakdekker in Rotterdam?

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel DakPro in Rotterdam vandaag nog in!

Garantie op alle werkzaamheden

Het bieden van zekerheid staat binnen DakPro hoog in het vaandel. Om u deze extra zekerheid te kunnen geven, bieden onze lokale dakdekkers garantie op alle werkzaamheden aan. Van kleine tot grote klussen, wij bieden te allen tijde garantie. Schakel ons direct in voor een klus in Rotterdam en omgeving!

Uitstekende service van DakPro

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. DakPro is u graag van dienst in Rotterdam!

Wat vinden klanten van ons?

Beoordelingen door

Beoordelingen van recente klussen

83% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Dakdekker uit Rotterdam inschakelen

Wilt u de dakbedekking op uw dak vervangen? Bent u op zoek naar een dakdekker uit Rotterdam om uw dak te laten onderhouden? DakPro biedt u de gewenste hulp! Wij helpen u echter niet alleen bij de uitvoering van werkzaamheden aan uw dak. U kunt ook bij onze dakdekker in Rotterdam terecht voor persoonlijk advies. Laat u bijvoorbeeld adviseren over de verschillende soorten dakbedekking, die u op uw dak kunt laten aanbrengen. Kiest u voor een dakbedekking met dakpannen, een dakbedekking van EPDM of wellicht van zink? Bovenal is het erg belangrijk om uw dakbedekking regelmatig te onderhouden. Het voorkomt verschillende vormen van schade aan en rondom uw dak en dakbedekking. Schade die grote risico’s met zich mee kan brengen voor de stabiliteit van uw dak.

Wat kan DakPro voor u betekenen?

DakPro biedt u hulp bij de uitvoering van verschillende soorten werkzaamheden aan uw dak. Zo helpen we u graag bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, of het verbeteren van uw isolatie. Een groot deel van de warmte verlaat uw woning via het dak. Door de dakisolatie te verbeteren wordt uw energieverbruik teruggedrongen. Op deze manier verdient u maandelijks een deel van de investering in een verbeterde dakisolatie terug. Ook herstelwerkzaamheden aan uw dak kunnen we voor u uitvoeren. Onze dakdekker uit Rotterdam helpt u bijvoorbeeld graag bij het herstel van lekkages. Mocht het repareren van uw dak niet rendabel zijn, dan kunnen we deze voor u vervangen. Nieuwe lekkages worden op deze manier voorkomen.

Met spoed een dakdekker uit Rotterdam inschakelen

Naast de werkzaamheden die wij tijdens reguliere kantoortijden voor u uitvoeren, kunt u ons ook met spoed inschakelen. Zeker in de herfst- en wintermaanden kan onze hulp met spoed wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hevige bui in de herfst, waarbij het vocht via beschadigingen aan uw dak naar binnen sijpelt. Het vocht zal in uw houten dakconstructie trekken, met alle gevolgen van dien. In het ergste geval zorgt het vocht voor houtrot, waarbij de stabiliteit van de dakconstructie verzwakt wordt. Onze spoeddakdekker kan voor een noodoplossing zorgen, om een verergering van deze schade tegen te gaan. Als het weer het toelaat kan voor een structureel herstel van de schade aan uw dak worden gezorgd. Onze spoeddakdekker in Rotterdam is 24/7 beschikbaar.

Het belang van passend dakonderhoud

Het onderhouden van uw dak en dakbedekking is om verschillende redenen belangrijk. Reeds werd al beschreven, dat de houten constructie onder uw dak ernstig kan worden aangetast als gevolg van lekkages. Daarbij kan slecht onderhoud de isolatie van uw dak negatief beïnvloeden. Via beschadigingen aan de dakbedekking kan er warmte uit uw woning stromen. Het zorgt voor een onnodig hoog energieverbruik! Door het dak regelmatig te laten onderhouden kunnen kleine beschadigingen aan de dakbedekking tijdig hersteld worden. Mocht het herstel van uw beschadigde dakbedekking niet langer rendabel blijken te zijn, dan kan de dakbedekking vervangen worden. Dit wordt voorafgegaan door een persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Het onderhoud aan uw dak wordt enkel door professionele dakdekkers uitgevoerd.

Direct een afspraak maken met de dakdekker uit Rotterdam

Heeft u momenteel te maken met een lekkage rond uw dak? Of wilt u advies over uw mogelijkheden om de dakbedekking te vervangen of de dakisolatie te verbeteren? Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij voorzien u graag van de gewenste hulp om verdere schade aan uw dakbedekking en dak te kunnen voorkomen. Samen zoeken we naar een oplossing die aansluit op uw dak en persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een milieubewust groen dak, of gaat u voor een dakbedekking met EPDM? Door u te laten adviseren over de mogelijkheden, kunt u een weloverwogen keuze maken.

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN VAN DAKPRO IN ROTTERDAM:

Dak isolatie aanbrengen

Dakonderhoud uitvoeren

24-uurs lekkagedienst

Dakpannen vervangen

OVER DAKPRO:

DakPro is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat DakPro voor u klaar!

Werkgebied

De laatste innovaties in Rotterdam

Rotterdam is een havenstad die constant bezig is met innoveren. Dit gebeurt natuurlijk ook op het gebied van wijken en woningen. Als inwoner van Rotterdam bent u waarschijnlijk ook zelf bezig met duurzaamheid. Hier komt meer bij kijken dan alleen afval scheiden. U kunt u woning namelijk ook verduurzamen. Hoe u dit doet? Dat hebben de dakdekkers van Rotterdam voor u hieronder beschreven.

Multifunctionele daken in Rotterdam

Groendaken zijn de laatste jaren bijzonder in opkomst. In de gemeente Rotterdam wordt er al de nodige jaren ingezet op groendaken. Sterker nog, deze gemeente is al jarenlang koploper van Nederland op het gebied van groene daken. Een groen dak bestaat uit beplanting. Het voordeel van zo’n dak is dat hemelwater wordt vastgehouden. Met name in dichtbevolkte gebieden is dit belangrijk. Hier is doorgaans weinig groen aanwezig, waardoor het riool veel water in één keer moet verwerken. Dit kan resulteren in wateroverlast. Met een groen dak kunt u dit voorkomen. Naast groendaken heeft u als inwoner van de gemeente Rotterdam nog een aantal andere opties van multifunctionele daken. Onze dakdekker uit Rotterdam zet de andere twee mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje.

1. Blauwe daken

Een blauw dak zorgt er, net als een groen dak, voor dat water opgevangen wordt. U moet echter weten dat een blauw dak net wat meer mogelijkheden biedt. Allereerst wordt zo’n dak ook voorzien van beplanting. Op deze manier wordt het hemelwater grotendeels opgevangen. Blauwe daken vangen echter meer water op dan groene daken. Hoe dit komt? Doordat u ook nog kunt kiezen voor een regentuin of speciale kratten. De afvoer van hemelwater naar het riool wordt hierdoor vertraagd. Bij sommige blauwe daken wordt er zelfs helemaal geen hemelwater meer afgevoerd. De aanleg hiervan kan onze dakdekker uit Rotterdam voor u realiseren. Een ander voordeel van zo’n blauw dak is dat het zorgt voor verkoeling in huis op warme dagen. Tot slot is het zelfs mogelijk om water op het dak opnieuw te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw toilet mee doorspoelen.

2. Gele daken

Naast groene en blauwe daken kennen we ook nog gele daken. Dit zijn daken die energie opwekken. De makkelijkste manier om energie op te wekken met uw dak is met behulp van zonnepanelen. Onze dakdekker uit Rotterdam kan bij u langskomen om de situatie te bekijken. Op deze manier weet u zeker dat uw dak stevig genoeg is voor de zonnepanelen. Bovendien worden de panelen altijd juist geplaatst. Zodoende leveren zonnepanelen u het hoogste rendement op. Bij een geel dak kunt u er ook voor kiezen om energie op te wekken met behulp van de wind.

Subsidie voor groene daken in Rotterdam

Wilt u uw steentje bijdragen aan het klimaat? Dan kiest u mogelijk voor een groendak in Rotterdam. Het aanleggen van zo’n dak brengt echter de nodige kosten met zich mee. Hierdoor bent u mogelijk niet snel geneigd om te kiezen voor een groendak. Als inwoner van Rotterdam kunt u echter subsidie krijgen voor de aanleg van zo’n dak. Ga er echter niet klakkeloos vanuit dat u de subsidie ook altijd krijgt. Dit is namelijk niet het geval. Zo moet uw dak bijvoorbeeld een minimale oppervlakte hebben van 10 m2. Ook moet er minimaal 25 liter water opgeslagen kunnen worden per groen dak. Tot slot is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan een zorgvuldig ontwerp en onderhoud.

Zeker zijn van subsidie? Schakel onze dakdekker uit Rotterdam in!

Hierboven las u dat er een aantal voorwaarden verbonden zijn aan de subsidie voor een groen dak in Rotterdam. Natuurlijk wilt u eerst weten of u al dan niet in aanmerking komt voor deze subsidie. Daarom doet u een beroep op onze dakdekker in Rotterdam. Wij weten namelijk aan welke eisen uw dak moet voldoen. Bovendien kan onze dakdekker in Rotterdam uw dak inspecteren. Zo weet u direct of uw dak stevig genoeg is voor een groen dak. Is dit het geval en komt u ook in aanmerking voor de subsidie? Dan kan onze dakdekker uit Rotterdam het groen dak eveneens voor u aanleggen. Ga hier vooral niet zelf mee aan de slag. Om de subsidie te ontvangen moet u een groen dak namelijk laten aanleggen door een professionele dakdekker in Rotterdam.

Meer weten over onze werkzaamheden in Rotterdam?

Op onze website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee DakPro u kan helpen.

Dakreparatie
dak repareren na storm
Dakisolatie
dakconstructie
Daklekkage
Daklekkage
Dak vervangen
dak vervangen