Dakdekker Rotterdam - Uw vertrouwde dakdekker

Last van een daklekkage?

Uitstekende service

Expert in dakwerkzaamheden

Ervaren monteurs

Heeft u de hulp nodig van een erkende dakdekker in Rotterdam?

Dak werkzaamheden

Dakdekker Aan Huis heet u van harte welkom. Wij zijn de specialist die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Wij brengen met onze kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, wij staan voor u klaar. Schakel Dakdekker Aan Huis in Rotterdam vandaag nog in!

Dakdekker Rotterdam

Uitstekende service van Dakdekker Aan Huis

Wij vinden het bij Dakdekker Aan Huis erg belangrijk dat wij u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen met uw dak problemen. Dakdekker Aan Huis is u graag van dienst in Rotterdam!

Overtuigd? Bel ons voor een afspraak!

Nieuw dak laten plaatsen door Dakdekker in Rotterdam

Gaat u binnenkort een nieuw huis bouwen en zoekt u nog een dakdekker in de omgeving van Rotterdam? Of moet het dak van uw huidige woning vervangen worden? Dan helpen wij van Dakdekker Aan Huis u graag uit de brand. Onze ervaren dakdekker uit Rotterdam voorziet uw woning binnen de kortste keren van een nieuw dak. U kunt bij ons terecht voor de bedekking van zowel een hellend als een plat dak.

Hellend dak

Verreweg de meeste huizen in Nederland hebben een hellend dak dat voorzien is van dakpannen. Dit maakt dat onze dakdekker in Rotterdam dan ook gespecialiseerd is in het aanleggen van dit type dakbedekking. Bij ons kunt u kiezen uit dakpannen van klei en beton. Daarnaast is het ook mogelijk om het dak van uw woning te voorzien van leien. Wilt u liever een natuurlijke uitstraling? Dan kunnen wij van Dakdekker Aan Huis uw dak voorzien van riet.

Plat dak

Veel woningen hebben naast een hellend dak ook nog plat dak. Ook voor het bedekken van dit daktype bent u bij onze dakdekker uit Rotterdam aan het juiste adres. Hij kan het platte dak van uw woning of bedrijfspand bedekken met dakleer, PVC of EPDM. Dit zijn de materialen waarmee bijna alle platte daken in Nederland bedekt worden. Het kan echter ook zo zijn dat u een groendak wilt creëren. In dat geval kunnen wij voor u de onderlaag aanbrengen, waardoor het dak een lange levensduur kent.

Mogelijkheden Dakdekker Aan Huis

Zoals u kunt lezen, schakelt u onze dakdekker uit Rotterdam in bij nagenoeg alle mogelijke soorten van dakbedekking. Dit geldt zowel voor een plat als een hellend dak. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u hoe onze dakdekkers u optimaal van dienst kunnen zijn.

De werkzaamheden van Dakdekker Aan Huis in Rotterdam:

Dak isolatie aanbrengen

Dakonderhoud uitvoeren

24-uurs lekkagedienst

Dakpannen vervangen

Over Dakdekker Aan Huis:

Dakdekker Aan Huis is in heel Nederland actief en helpt u als klant met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staat Dakdekker Aan Huis voor u klaar!

Werkgebied

Meer weten over onze werkzaamheden in Rotterdam?

Op onze website van Dakdekker Aan Huis vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waarmee Dakdekker Aan Huis u kan helpen.

Dakbedekking
Dakbedekking
Dakisolatie
dakisolatie
Lekkagedienst
Lekkagedienst
Dak vervangen
dak vervangen