logo

Dakdekker Utrecht - Debro Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden!

Debro Dakdekkers lost al uw dakproblemen graag voor u op! Neem direct contact op met de dakdekker in Utrecht via DakPro.

DakPro in Utrecht:

Lekkagedienst

Professionele werkwijze

Nieuwe dakbedekking

Deskundig personeel

Dringend hulp van onze dakdekker in Utrecht nodig?

Dakdekker Dennis

Wie is mijn dakdekker?

Mijn naam is Dennis van Debro Dakwerken aangenaam kennis te maken. Ik ben de dakdekker in uw regio. Wat ik mooi vind aan het dakdekkers vak? Dat ik samen met mijn vakkundige team verschillende opdrachten mag uitvoeren. Zo hebben we al veel verschillende daken op mogen leveren. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het dak bij u thuis.

Samen met mijn team voer ik klussen uit in uw regio. U kunt mij inschakelen voor veel verschillende dak werkzaamheden. Ik kom graag een keer bij u langs om u verder te helpen met uw probleem. Ik kijk ernaar uit, tot snel.

Dak werkzaamheden

DakPro heet u van harte welkom. De aangesloten dakdekker is de specialist in Utrecht die u kunt inschakelen als u problemen of werkzaamheden rondom uw dak heeft. Zij brengen met hun kennis, ervaring en praktijkgerichte oplossingen uw opdracht tot een succesvol einde. Of u nu nieuwe dakbedekking nodig heeft, een lekkage heeft of een reparatie niet zelf kunt uitvoeren, zij staan voor u klaar. Schakel via DakPro de dakdekker in Utrecht vandaag nog in!

Dakdekker Utrecht

Uitstekende service

Wij vinden het bij DakPro erg belangrijk dat de aangesloten dakdekkers u als klant goed van dienst kunnen zijn. Service is hierbij essentieel. We zorgen ervoor dat u via ons zo spoedig mogelijk een dakdekker kan vinden, die u kan helpen met uw dak problemen. De dakdekker aangesloten bij DakPro is u graag van dienst in Utrecht!

Wat vinden klanten van onze aangesloten dakdekkers?

158

Overtuigd? Bel 030-7820564 voor een afspraak!

Dakdekker in Utrecht nodig?

Zowel bij het plaatsen van dakbedekking als bij het uitvoeren van onderhoud, kunt u rekenen op de dakdekker in Utrecht. Met een ruime ervaring bieden ze u niet alleen een professionele uitvoering van werkzaamheden aan. Ook denken ze graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw dak!

Welk type dakbedekking past het beste bij uw woning en wensen? Is het verstandig uw dakbedekking te laten repareren, of kunt u deze beter vervangen? Samen zorgen de dakdekkers dat uw dak van de juiste dakbedekking voorzien wordt! Zo gaan ze onder meer vervelende lekkages onder uw dakbedekking tegen. Deze lekkages zouden de constructie van uw dak ernstig aan kunnen tasten.

Wat doet een aangesloten dakdekker van DakPro voor u?

De aangesloten dakdekker van DakPro biedt u diverse mogelijkheden aan op het gebied van dakbedekking en dakonderhoud. Zo kan de dakdekker in Utrecht u van dienst zijn bij het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Zoals eerder beschreven werd, geven ze u hierbij graag persoonlijk advies vooraf. Ook voor het verbeteren of aanbrengen van dakisolatie kunt u bij onze aangesloten dakdekker in Utrecht terecht. Een verbetering van de dakisolatie kan uw energieverbruik sterk terugdringen. De meest warmte verlaat uw woning immers via het dak.

Andere diensten die zij aanbieden zijn gericht op het herstel van schade en het onderhoud aan uw dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een lekkage, het vervangen van een kapotte dakbedekking of het herstellen van een beschadiging.

Waarom bij spoed een dakdekker in Utrecht inschakelen?

Tijdens een hevige storm in de herfst- of wintermaanden kan uw dakbedekking beschadigd raken. Als gevolg hiervan sijpelt er vocht bij uw woning naar binnen! Iets wat u moet voorkomen, om een ernstige aantasting van uw houten dakconstructie tegen te kunnen gaan. Een aantasting van uw dakconstructie is het gevolg van vocht wat in het hout hiervan trekt. Het vocht zorgt voor houtrot, wat uw dakconstructie verzwakt.

Reden genoeg om bij spoed onze aangesloten dakdekker in Utrecht in te schakelen. Het is vaak bijzonder lastig om de schade aan uw dakbedekking zelf te herstellen. Daarbij kan het gevaarlijk zijn om bij een harde wind en regen het dak op te gaan. Veel woningbezitters hebben niet de kennis en ervaring om dit veilig te doen.

Het belang van dakonderhoud

Het feit dat er vocht bij uw woning naar binnen kan sijpelen als gevolg van beschadigingen aan de dakbedekking, geeft aan hoe belangrijk dakonderhoud is. Bij het onderhoud aan uw dak kijken de dakdekkers naar een beginnende slijtage aan uw dakbedekking. Waar nodig kunnen zij deze slijtage herstellen, door de dakbedekking gedeeltelijk te vervangen of dicht te branden. De meest geschikte aanpak hangt hierbij sterk af van het type dakbedekking wat u gebruikt. Niet alleen schade aan uw dakconstructie is een reden om dakonderhoud uit te voeren. Denk ook aan de invloed die passend dakonderhoud heeft op uw isolatie. Des te beter u uw dak onderhoudt, des te minder warmte stroomt er doorgaans ook uit uw woning.

Direct een afspraak maken via DakPro

Wilt u meer weten over de hulp die de dakdekker in Utrecht u kan bieden? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw dak? Neem in beide gevallen contact via ons op. De dakdekkers voorzien u graag van persoonlijk advies over de beste manier om uw dakbedekking te laten onderhouden. Ook adviseren ze u graag over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u de dakbedekking op uw dak wilt laten vervangen.

Kiest u bijvoorbeeld voor een bitumen dakbedekking, een dakbedekking van EPDM of een groen dak? Door de voor- en nadelen van deze soorten voor u op een rijtje te zetten, wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken.

Waarmee mag de aangesloten dakdekker in Utrecht u van dienst zijn?

DE DAKDEKKER WERKZAAMHEDEN IN UTRECHT:

Dakbedekking renoveren

Dakbedekking inspecteren

Lekkagedienst

Dak isolatie

OVER DAKPRO:

DakPro is hét landelijke dakdekker platform van Nederland. Bij ons vindt u eenvoudig een dakdekker, die u helpt met al uw problemen rondom uw dak. De best geselecteerde dakdekkers zijn bij ons aangesloten en zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, ook in het weekend, staan de aangesloten dakdekkers van DakPro voor u klaar!

Bel Dennis voor al uw dak werkzaamheden

Heeft u een dakdekker in uw regio nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Ingo. Hij helpt u graag!

Werkgebied

IN UTRECHT IS DE DAKDEKKER WERKZAAM IN DE WIJKEN:

West, Noordwest, Overvecht, Noordoost, Oost, Binnenstad, Zuid, Zuidwest, Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

BIJ DAKPRO VINDT U OOK EEN DAKDEKKER IN:

Veelgestelde vragen aan de dakdekker in Utrecht

Het is tijd om uw dak te vervangen als het dak beschadigd is als gevolg van bijvoorbeeld storm of zware regenval. Maar ook als een dak sterk verouderd is en wellicht nog niet geïsoleerd kan dit een goede reden zijn om het dak geheel te vernieuwen.

De aangesloten dakdekkers van DakPro Utrecht zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer 030-7820564. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in spoedklussen. U kunt hen in Utrecht namelijk inschakelen voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud voor spoedklussen aan het dak.

In principe is ieder dak geschikt voor zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen op een pannendak worden gelegd, maar ook op een bitumen dak. Op een rieten dak is dit niet mogelijk, want de kans op kortsluiting en brand is te groot waarna het risico dat er brand ontstaat natuurlijk erg groot is.

Het hangt van de oude dakbedekking af of hier nieuwe dakbedekking overheen kan worden  gelegd. Vaak is het beter om het gehele dak te vervangen omdat dit vaak een beter resultaat geeft. Wilt u weten hoe uw dak het beste kan worden gerenoveerd? Dan kunt u uw dakdekker in Utrecht hier natuurlijk vrijblijvend advies over vragen.

Uw dakdekker in Utrecht kan uw dak van verschillende soorten dakbedekking voorzien. Een dak van traditionele dakpannen komt in Nederland nog verreweg het meeste voor. Maar steeds meer mensen besluiten om een groendak te nemen, een milieuvriendelijk dak met grassen en zaden. Verder heeft u nog de keuze uit onder andere bitumen, zink, lei of bitumen. Vaak bent u gebonden aan het straatbeeld, zeker als het om een rijtjeshuis gaat.

Over ons

DakPro is een landelijk platform dat in heel Nederland actief is. De aangesloten dakdekkers dragen zorg voor alle daken in Utrecht en omgeving . U kunt de dakdekkers in Utrecht bijvoorbeeld inschakelen voor het uitvoeren van dakisolatie, dakreparatie, maar ook voor het aanleggen van daken. Naast deze reguliere klussen kunnen onze aangesloten dakdekkers ook ingeschakeld worden bij spoed. De spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en de dakdekker in Utrecht komen snel naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld een lekkage of een kapot dak.

Waar kunt u de dakdekker in Utrecht voor inschakelen?

De aangesloten dakdekkers van DakPro zijn beschikbaar voor verschillende dakwerkzaamheden. Denk hierbij aan dakisolatie, dak vervangen, daklekkage, dakbedekking leggen, dakreparatie en dakonderhoud.

U kunt bij de dakdekker rekenen op de beste service

Wanneer u de dakdekker in Utrecht inschakelt staan zij garant voor de beste service van hun klussen. De dakdekkers gebruiken materialen van de beste kwaliteit en zullen alles natuurlijk netjes afwerken. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u het beste contact opnemen met de dakdekker via de telefoon: 030-7820564.

logo

24/7 bereikbare spoedservice

De dakdekker biedt een spoedservice aan die u 24/7 kunt bellen in verschillende regio’s van Utrecht. Dit is ideaal wanneer u schade aan uw dak heeft. U kunt hierbij denken aan schade door een storm. Hierdoor kan uw dak gaan lekken en komt er hemelwater in uw woning. De dakdekker in Utrecht kan in zo’n geval een noodvoorziening treffen totdat het dak definitief kan worden gerepareerd. Heeft u brand gehad? Dan kunt u ook de 24/7 bereikbare spoedservice bellen van de dakdekker in Utrecht.

Gekwalificeerde dakdekker Utrecht

DakPro werkt alleen maar met gekwalificeerde dakdekkers in Utrecht. Onze aangesloten dakdekkers hebben kennis van verschillende soorten daken en verstaan hun vak. Heeft u een dak met een pvc bedekking, bitumen of gewone dakpannen? Dan weten de dakdekkers raad. Deze herstellen schade aan uw dak deskundig en snel. U kunt de gekwalificeerde dakdekkers ook inschakelen voor een dakinspectie. Zo kan hij mogelijke problemen constateren en verhelpen

Passende oplossingen

De aangesloten dakdekkers van DakPro in Utrecht zorgen altijd voor een oplossing die passend is. Heeft u een spoed probleem aan uw dak, zoals een blikseminslag, brand of stormschade dan kunt u rekenen op snelle service van de deskundige dakdekkers in Utrecht. Het kan zijn dat uw dak niet direct kan worden gemaakt. Dan zorgen ze voor een noodmaatregel zodat uw woning veilig is voor eventuele regen. Eén van de belangrijkste voordelen van de aangesloten dakdekkers is dan ook het denken in passende oplossingen.

Neem contact op met Dennis

Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan uw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Debro Dakwerken
KVK: 17209543

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Heeft u een algemene vraag of wilt u vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over dakdekker werkzaamheden in Utrecht?

Op de website van DakPro vindt u allerlei informatie over problemen die zich kunnen voordoen bij u thuis. Lees hieronder meer waar de aangesloten dakdekkers van DakPro u mee kunnen helpen.

dak repareren na storm

Dakreparatie

Dakreparatie kan nodig zijn na een storm of brand. Maar het kan ook zo zijn dat er sprake is van achterstallig onderhoud waardoor het dak moet worden hersteld. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij de dakdekker in Utrecht. Als u stormschade heeft en het dak ligt deels open dan is haast natuurlijk geboden. In zo’n geval kan het dak tijdelijk worden dichtgelegd met een noodvoorziening totdat de dakreparatie kan worden uitgevoerd. Als het dak ernstige beschadigingen heeft, kan het soms noodzakelijk zijn om het dak in zijn geheel te vervangen. Uiteraard ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave, eventueel om deze voor te leggen aan uw verzekering als u de schade daar kunt claimen.

dakconstructie

Dakisolatie

Dakisolatie draagt bij het aan het besparen van energie. Warmte verlaat de woning via het dak en dus wilt u de warme lucht daar zo lang mogelijk vasthouden. Dakisolatie kan worden gedaan door te kiezen voor een zogenaamd groendak, maar ook een traditioneel pannendak kan worden voorzien van een isolerende laag. Dakisolatie door de dakdekker in Utrecht bespaart niet alleen energie maar zorgt ook voor verhoging van het wooncomfort. Zeker als u op zolder een extra slaapkamer heeft gerealiseerd zult u dit verschil zeker merken. Dakisolatie komt in sommige gevallen voor subsidie in aanmerking, meer informatie hierover kunt u inwinnen bij de provincie.

Daklekkage

Daklekkage

Een daklekkage is natuurlijk erg vervelend. Een lekkend dak geeft niet alleen overlast maar kan ook nadelig zijn voor uw gezondheid. U kunt dus beter zo snel mogelijk de dakdekker in Utrecht lang laten komen als u merkt dat u last heeft van een daklekkage. Dit treedt meestal op na zware regenval, een storm of nadat er een dikke laag sneeuw op het dak heeft gelegen. De herstelkosten van een daklekkage kunt u vaak claimen bij uw inboedelverzekering. Het is dan wel zaak dat u de verzekeraar vooraf op de hoogte stelt, soms sturen zij een schade expert om de daklekkage te beoordelen alvorens u toestemming krijgt om dit voor rekening van de verzekering te laten repareren.

dak vervangen

Dak vervangen

Uw dak laten vervangen klinkt ingrijpend, maar doorgaans kan de dakdekker in Utrecht deze klus vrij snel klaren. Het hangt er natuurlijk van af wat er moet gebeuren. Wat ligt er nu voor dak op uw huis en wat voor dak wilt u ervoor in de plaats? Uw dakdekker in Utrecht kan u hierover uiteraard van advies dienen. Niet alle daken zijn namelijk geschikt voor alle soorten huizen. Daarnaast heeft u soms te maken met een welstandscommissie. Als uw huis een monument is mag u sowieso niet zomaar ingrijpende wijzigingen aan laten brengen. De gemeente Utrecht heeft hier verschillende regels voor. Wilt u meer te weten komen over het vervangen van uw dak? Klik snel even op de knop.

dak repareren na storm

Dakreparatie

Dakreparatie kan nodig zijn na een storm of brand. Maar het kan ook zo zijn dat er sprake is van achterstallig onderhoud waardoor het dak moet worden hersteld. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij de dakdekker in Utrecht. Als u stormschade heeft en het dak ligt deels open dan is haast natuurlijk geboden. In zo’n geval kan het dak tijdelijk worden dichtgelegd met een noodvoorziening totdat de dakreparatie kan worden uitgevoerd. Als het dak ernstige beschadigingen heeft, kan het soms noodzakelijk zijn om het dak in zijn geheel te vervangen. Uiteraard ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave, eventueel om deze voor te leggen aan uw verzekering als u de schade daar kunt claimen.

Daklekkage

Daklekkage

Een daklekkage is natuurlijk erg vervelend. Een lekkend dak geeft niet alleen overlast maar kan ook nadelig zijn voor uw gezondheid. U kunt dus beter zo snel mogelijk de dakdekker in Utrecht lang laten komen als u merkt dat u last heeft van een daklekkage. Dit treedt meestal op na zware regenval, een storm of nadat er een dikke laag sneeuw op het dak heeft gelegen. De herstelkosten van een daklekkage kunt u vaak claimen bij uw inboedelverzekering. Het is dan wel zaak dat u de verzekeraar vooraf op de hoogte stelt, soms sturen zij een schade expert om de daklekkage te beoordelen alvorens u toestemming krijgt om dit voor rekening van de verzekering te laten repareren.

dakconstructie

Dakisolatie

Dakisolatie draagt bij het aan het besparen van energie. Warmte verlaat de woning via het dak en dus wilt u de warme lucht daar zo lang mogelijk vasthouden. Dakisolatie kan worden gedaan door te kiezen voor een zogenaamd groendak, maar ook een traditioneel pannendak kan worden voorzien van een isolerende laag. Dakisolatie door de dakdekker in Utrecht bespaart niet alleen energie maar zorgt ook voor verhoging van het wooncomfort. Zeker als u op zolder een extra slaapkamer heeft gerealiseerd zult u dit verschil zeker merken. Dakisolatie komt in sommige gevallen voor subsidie in aanmerking, meer informatie hierover kunt u inwinnen bij de provincie.

dak vervangen

Dak vervangen

Uw dak laten vervangen klinkt ingrijpend, maar doorgaans kan de dakdekker in Utrecht deze klus vrij snel klaren. Het hangt er natuurlijk van af wat er moet gebeuren. Wat ligt er nu voor dak op uw huis en wat voor dak wilt u ervoor in de plaats? Uw dakdekker in Utrecht kan u hierover uiteraard van advies dienen. Niet alle daken zijn namelijk geschikt voor alle soorten huizen. Daarnaast heeft u soms te maken met een welstandscommissie. Als uw huis een monument is mag u sowieso niet zomaar ingrijpende wijzigingen aan laten brengen. De gemeente Utrecht heeft hier verschillende regels voor. Wilt u meer te weten komen over het vervangen van uw dak? Klik snel even op de knop.